Hem > Nyheter > Innehåll

Material för isoleringsplattan

Apr 22, 2019

1. Membranplatta material - bomull

Den kännetecknas av mjuk konsistens, god vattenabsorption och låg irritation. Många tyger på marknaden idag är gjorda av detta material. Men det har också vissa brister, som rynkor, det är svårt att släta när det är rynkor.

2. Membranplatta material - bomull och linne

Det kännetecknas av att det inte är lätt att krympa, fast storlek, textur är inte lätt att rynka, lätt att rengöra och snabbtorka, kan bibehålla god elasticitet och slitstyrka under alla fuktighetsförhållanden. Detta tyg är naturligt och miljövänligt, lämpligt för sommarbruk, men vattenabsorptionen är lite dålig.

3. Membranplatta material - flanell

Råmaterialet för produktionen är kardad ull, och ytan har en fin och tät fluff som inte kan se vävets konsistens och är platt och mjuk vid beröring. Men dess antibakteriella egenskaper är inte lika bra som bambufiber.

4. Membranplatta material - bambu fiber

Detta material är också en av de naturliga fibrerna, kännetecknad av andningsförmåga, slitstyrka, snabb sugning, bra färgning och det har också speciella egenskaper som inte finns i andra material, såsom kvalster, deodoranter, UV-strålar och sterilisering. Om det här materialet används för att göra blöjans framsida, är det inte bara bekvämt, utan också bra vattentätt och har blivit förstahandsvalet för många positiva material av de senaste produkterna.

Haining Yikang Textile Co, Ltd är ett företag som specialiserat sig på produktion och försäljning av sanitetsprodukter. Det producerar och bearbetar huvudsakligen tyger såsom urinbarriärer, vuxna bibs och non-woven material.

Kontakta oss

Haining Yikang Textile Co., Ltd
Tel: + 86-573-87861767
Fax: + 86-573-87861763

Kontakt1: Carol Huang
Mobil: + 86-18657307340
E-post: ykhmj@yktextile.com

Kontakt2: Alice Cai

Mobil: + 86-13506738985

E-post: ykcy@yktextile.com