Hem > Nyheter > Innehåll

Idag ska du dela med dig av denna erfarenhet, så att vi lär dig att välja madrasshuva snabbare

Jul 20, 2017

Idag ska du dela med dig av denna erfarenhet, så att vi lär dig att välja madrasshuva snabbare

1. Storleken på madrasslocket

Madrass är en storlek, sedan köpa ett skyddskåpa naturligtvis också behöver storlek, vi verifierar nästa storlek, du kan se egna madrass etiketter, ovanstående är skrivna tydligt, Madrass Cover den allmänna storleken något större än madrassen, Så att täcka Madrassen.

2. Typ av madrassskydd

Detta är också mycket av det allmänna valet av high-end några, trots allt kan detta skydda hälsan och öka madrassens liv, personligen tror att det är mycket bra att bekämpa mjuka mattrassar, eftersom sängen är närvaro Av kvalster, det blotta ögat kan inte se Det finns också bakterier, men bara i mikroskopet att se, så användningen av denna madrass täcker effektivt kan motstå madrassen är ett bra val, Madrass Cover det finns ett vattentätt överkast, den allmänna Familjen har ett barn, så förberedelsen kommer också att ha en bra effekt.

Slutligen, att dela med dig ett bra latex madrass varumärke.

Natur latexmadrasser av naturlatex. För de naturliga latexråmaterialprodukterna, använder man inte sapsa latexproduktionsprocessen, hela realtidsövervakningen, Mattress Cover, lägger inte till andra föroreningar.

Madrassskydd hur man köper

1, oavsett vad du köper möbler Alla behöver sin egen storlek, madrassskydd att köpa när vi måste bestämma storleken, men vi måste köpa en madrass skal vara större än madrassen, annars är locket inte levande madrasser, Som kommer att märkas på madrassetiketten.

2, madrasser är också uppdelade i många typer, Madrass Cover finns några högkvalitativa kvalitet, men också dålig kvalitet på vanliga material, men vi kommer att köpa några av hög kvalitet, trots allt en subpris varor, för att Bättre skydda hälsan och öka madrassens livslängd.

3, nu rekommenderar jag personligen köp av antimittmadrasser, dessa kvalster är inte bara lätta att se blotta ögat, och till och med den varma sommaren är det alltid snabbare än du föreställer dig det hemska, så användningen av detta madrassskydd kan Effektivt motstå madrassen är Ett bra val, det finns en vattentät sängsprid kan också förbereda en.


Haining Yikang Textile Co., Ltd

Lägg till: NO 113 Lianhong Rd, Yuanhua stad, Haining, Zhejiang

Tel: + 86-573-87861767

Fax: + 86-573-87861763

Kontakt1: Carol Huang

Mobil: + 86-18657307340

E-post: ykhmj@yktextile.com

Kontakt2: Tim Chen

Mobil: + 86-18857387253

E-post: ykct@yktextile.com