Hem > Nyheter > Innehåll

Bondad duk kan återvinnas

Aug 23, 2017

Bondad duk är en ny generation av miljövänliga material, med fukt, andas, flexibel, ljus, icke-förbränning, lätt att bryta ner, giftfri icke-irriterande, rika färger, låga priser, återvinningsbara och så vidare. Materialet placeras i utomhus 90 dagar kan vara naturliga nedbrytning, placeras i upp till 5 år inomhus liv, när brännaren giftfri, smaklös, och utan att något äldre material, fiberduk som inte förorenar miljön, är internationellt erkänd som skydd av jordens miljövänliga produkter.

Fördelar med bondad duk:

1. låg vikt: polypropylen kåda som den huvudsakliga produktionen av råvaror, fiberduk andelen endast 0,9, endast tre femtedelar av bomull, med fluffiga, må bra.

2. giftfri, icke-irriterande: produkter som används i enlighet med FDA mat-grade råvaror produktion, fiberduk exklusive andra kemiska sammansättning, stabil prestanda, icke-giftig, ingen lukt, stimulerar inte huden.

3. antimikrobiella, mot kemiska medel: polypropen är en kemisk trubbiga material, inte mal, och kan isolera förekomsten av bakterier och insekter inom flytande erosion; antibakteriella, alkali korrosion, produkten påverkas inte av erosion intensitet.

4. bra fysikaliska egenskaper. Från polypropylen spinning direkt banat in en varm bond, är styrkan i produkten bättre än de allmänna stapelfiber produkterna, styrka av oriktade, fiberduk vertikala och horisontella intensitet liknande.

5. vad gäller miljöskydd, den råvara som används i de flesta bondad duk är polypropylen, och råmaterial för plastpåsar är polyeten. Även om de två ämnena har liknande namn, är de mycket olika i kemisk struktur.

Bondad duk är en bondad duk, ofta används, icke-vävda tyger är en ny generation av miljövänliga material, med fukt, andas, flexibel, ljus, icke-förbränning, lätt att bryta ner, giftfri icke-irriterande, rika färger, kan återvinnas och andra högkvalitativa funktioner.

1 icke-vävda tyger med mjuk, ventilerande och platt struktur de nya fiberprodukter och andra egenskaper, fiberduk fördelarna med dessa egenskaper är inte producera fiber marker, tuff, slitstark, silkeslen, är naturligtvis ett förstärkt material, men också bomull känsla, fiberduk jämfört med bomullstyger, icke-vävda väskor lätt att forma och kostnaden för billigt.

2 i miljöskydd är också fler fördelar, den nuvarande användningen av de flesta icke-vävda råvaror är polypropylen och plastpåsar av råvaror är polyeten, fiberduk även om de två ämnena liknar namnet, men kemiskt strukturen är mycket olika.

Polyetylen kemiska struktur har en mycket stark stabilitet, mycket svårt att brytas ned, så plastpåsar behöver 300 år att bryta ned; och polypropylen kemiska struktur är inte stark, molekylär kedjan är lätt att bryta, som effektivt kan brytas, icke-vävda tyg och i giftfri form till nästa cykel av miljön, en icke-vävda påsar i 90 dagar kan vara helt nedbrutet. Och icke-vävda påsar kan återanvändas mer än 10 gånger, efter förorening av miljön är endast ca 10% av plastpåsar. Kan beskrivas som en cykel och miljöskydd.