Hem > Nyheter > Innehåll

Nonwovens Irriterar inte huden

Aug 11, 2017


Det exakta namnet på det nonwoven ska vara nonwoven eller nonwoven. Eftersom det är ett behov av att snurra tyget och formningen av tyget, men textil kort fiber eller filament orientering eller slumpmässigt arrangemang, bildandet av fiberstruktur, och sedan använda mekaniska, termiska eller kemiska metoder såsom förstärkning. Nonwovens bryter igenom de traditionella textilprinciperna, och har en kort process, produktionshastighet, hög avkastning, låg kostnad, bred användning, råmaterial och fler funktioner.

Icke-vävda tyger med mjuk, nonwoven Fabric andningsbar och platt struktur av de nya fiberprodukterna och andra egenskaper, fördelarna med dessa egenskaper är inte producera fiberskräp, tuff, hållbar, silkeslen mjuk, naturligtvis, är ett förstärkt material, men också bomull känsla och bomullstyg jämfört med non-vävda väskor lätt att forma, och kostnaden för billiga.

I miljöskydd är också fler fördelar, den nuvarande användningen av de flesta ovävda råmaterialen är polypropen och plastpåsar av råmaterial är polyeten, nonwoven Fabric, även om de två ämnena har samma namn, men den kemiska strukturen är väldigt annorlunda.

Polyetenens kemiska molekylstruktur har en mycket stark stabilitet, mycket svår att försämra, så plastpåse behöver 300 år att bryta ner; och den kemiska strukturen av polypropen är inte stark, molekylkedjan är lätt att bryta, vilket kan försämras effektivt, ovävda tyger och i den icke-toxiska formen i nästa miljöcykel, kan en non-woven shoppingbag på 90 dagar vara helt sönderdelad. Och non-woven shoppingkassar kan återanvändas mer än 10 gånger, efter att miljöföroreningen endast är ca 10% av plastpåsarna. Kan beskrivas som en cykel och miljöskydd.

Nonwovens är en ny generation av miljövänliga material, med fukt, andningsförmåga, flexibel, lätt, icke-förbränning, lätt att bryta ner, Nonwoven Fabric giftfri, irriterande, rika färger, låga priser, återvinningsbara och så vidare. Materialet placeras utomhus 90 dagar kan vara naturlig sönderdelning, placerad inom uppehållstiden på upp till 5 år, då den brinner giftfri, smaklös och utan något äldre material, Nonwoven Fabric som inte förorenar miljön, är internationellt erkänt som skydd för jordens miljövänliga produkter.

Fördelar med nonwovens:

1. Lätt vikt: polypropenharts som huvudproduktion av råmaterial, andelen bara 0,9, endast tre femtedelar av bomull, med fluffigt, må bra.

2. Ej giftigt, irriterande: Produkter som används i linje med FDA-livsmedelsproduktionen, exklusive annan kemisk sammansättning, stabil prestanda, giftfri, ingen lukt, Nonwoven Fabric stimulerar inte huden.

3. Antimikrobiella antikroppsmedel: Polypropylen är ett kemiskt trubbigt material, inte moth, och kan isolera förekomsten av bakterier och insekter inom flytande erosion. antibakteriell alkalikorrosion, påverkas inte produkten av erosionsintensiteten.

4. Bra fysiska egenskaper. Från polypropen spinnning direkt asfalterad till ett hett bindemedel är produktens styrka bättre än de allmänna stapelfibrerna, Nonwoven Fabric, styrkan av icke-riktad, vertikal och horisontell intensitet liknande.

5. När det gäller miljöskydd är råmaterialet som används i de flesta nonwovens polypropen, och råvaran i plastpåse är polyeten. Även om de två ämnena har samma namn, är de väldigt olika i kemisk struktur.