Hem > Nyheter > Innehåll

Nonwovens moderiktiga och miljövänliga, mycket använda

May 25, 2017

Nonwovens moderiktiga och miljövänliga, mycket använda

Non-vävda tyger utan latitud och longitud, skräddarsy och sy är mycket praktiska och lätt att forma ljus, älskad av handledarens entusiaster.

14_编辑.jpg

Funktioner Eftersom det är ett tyg som inte kräver spinning och vävning, är textil stapelfibrer eller trådar orienterade eller slumpmässigt inriktade för att bilda en banstruktur och förstärks sedan med mekaniska, termiska eller kemiska metoder.

Det är inte vävt av ett enda garn, Nonwoven Fabric knut tillsammans, men fibern direkt genom den fysiska metoden att binda ihop, så när du får dina kläder i den klibbiga, hittar du, Är inte en trådrull. Nonwovens bryter igenom den traditionella textilprincipen, och har ett kort processflöde, produktionshastigheten är snabb, hög avkastning, låg kostnad, bred användning, råmaterial och mer.

Icke-vävda material enligt kompositionen är det polyester, polypropen, nylon, spandex, akryl, etc .; Olika ingredienser kommer att vara väldigt olika non-woven stil. Spunbondduken refererar vanligtvis till polyester spunbond, polypropylen spunbond; Och dessa två tyg stil är mycket nära, genom högtemperatur test för att identifiera.

Sammansättning Nonwovens produkter är rik på färg, ljus och ljus, Nonwoven Fabric modernt och miljövänligt, allmänt använd, vackert och generöst, Nonwoven Fabric mönster och stilar är olika och lätta, miljövänliga, återvinningsbara, internationellt erkända som skydd av jordens Ekologiska produkter. Den är lämplig för jordbruksfilm, skon, läder, madrass, madrass, dekoration, kemisk, tryckning, bil, byggmaterial, möbler och andra industrier och klädfodral, Nonwoven Fabric medical disposable kläder, masker, hattar, lakan En gång Dukar, skönhet, bastu och till och med dagens mode presentpåsar, butikspåsar, shoppingkassar, reklamväskor och så vidare. Miljöskyddsprodukter, allmänt använda, överkomliga.

Nonwovens på grund av sitt utseende som pärlor, även känd som pärlduk.

Det ovävda materialet är tillverkat av en kemisk fiber och en växtfiber i en våt eller torr papperstillverkningsmaskin under tillstånd av vatten eller luft som ett suspensionsmedium. Nonwovens är en ny generation av miljövänliga material, med stark, andningsvattentät, miljövänlig, Nonwoven Fabric flexibel, giftfri och smaklös, och fördelarna med billiga. Det är en ny generation av miljövänliga material, med vattenavvisande, andningsförmåga, flexibel, icke-förbränning, giftfria icke irriterande, rika färger och så vidare. Materialet om det placeras utomhus i den naturliga sönderdelningen av dess längsta livstid på endast 90 dagar, placerad i rummet inom 8 år av sönderdelning, brinnande giftfri, smaklös och utan något äldre material som inte förorenar miljön, De

Det ovävda materialet är ett ovävt tyg som används för att direkt använda polymerflisarna, korta fibrer eller filament av nonwoven fabric för att passera fibrerna genom luft eller mekaniska banor och sedan genom spunlace, nålar eller varmvalsad armering och slutligen efter avslutning Bildandet av non-woven fabric. Med den mjuka, andningsbara och plana strukturen hos de nya fiberprodukterna ger fördelen inte fiberavfall, tuff, slitstark, silkeslen, men också ett förstärkt material, men också känslan av bomull, bomull och bomull jämfört med nonwoven Tyg väska lätt att forma, och kostnaden för billiga.

Enligt produktionsprocessen är uppdelad i:

1. Spunlaced non-vävt material: Spunlace-processen är högtrycks-finvattenstrålen till ett eller flera lager av fibernät, så att fibrerna sammanfogas så att nätverket kan förstärkas med viss styrka.

2. Värmebundet icke-vävt tyg: Hot-bonded non-woven tyg läggs i fibernätet eller pulverliknande smältlimsförstärkningsmaterial, Nonwoven Fabric och upphettas sedan genom uppvärmning och kylning till en trasa.

3. Massa luft i icke-vävda tyger: Luftlagda, vävda tyger kan också kallas dammfritt papper, torra papperstillverkande non-woven material. Det är användningen av luftlagd teknik för att öppna trämassefiberskivan i ett enda fibertillstånd och använd sedan luftflödesmetoden för att agglutinera fibern i gardinen, fibernätet och förstärka sedan tyget.

4. Våt non-woven: våt fiberduk placeras i vattenmediet av fiberråvaror som är öppna i en enda fiber, medan man blandar olika fiberråvaror, Nonwoven Fabric, tillverkad av fiberupphängningsmassa, suspenderad massa transporterad till nätverket Mekanismen, Fibrerna läggs igen i tyg i vått tillstånd.

5. Spunbond non-vävt material : Spunbond non-woven material i polymeren har extruderats, sträcker sig och bildandet av kontinuerlig filament, filamentet ligger i ett nät, fibernätet och sedan genom egen bindning, termisk bindning, bindning Eller mekanisk förstärkningsmetod, så att nätverket in i en fiberduk.

Lägg till: NO 113 Lianhong Rd, Yuanhua stad, Haining, Zhejiang

Tel: + 86-573-87861767

Fax: + 86-573-87861763

Kontakt1: Carol Huang

Mobil: + 86-18657307340

E-post: ykhmj@yktextile.com

Kontakt2: Tim Chen

Mobil: + 86-18857387253

E-post: ykct@yktextile.com