Hem > Nyheter > Innehåll

Anteckningar på Underpad

Jul 16, 2019

Vad är underplattan?

Blöjan är inte en blöja eller en blöja. Dess huvudfunktion är att isolera barnets avföring för att säkerställa att skorpionen eller blöjan nedan inte blir smutsig. Det är bäst att byta blöja dynan omedelbart för att säkerställa att barnet är torrt. Vi är en tillverkare som specialiserar sig på att separera blöjor, välkommen att välja.


underpadHur man använder underplattan

Det kan rengöras, långsiktig användning av dynan, kan placeras direkt på sängen på vintern, lägg sedan blöjan på barnet och sedan lägg den på dynan. Smutsiga kan rengöras. Det är bäst att använda det under lakan när du använder det på sommaren. Eftersom många av kuddarna är ogenomträngliga för vatten och luft. Att lägga under lakan förhindrar att ditt barn svettas och luftar.
Överväganden för köp av intervalldyna

1. Det viktigaste är att lita på varumärket och se produktens säkerhetsinspektionsrapport. Det måste här anges att kvaliteten på campingmattor på marknaden är blandad. När du köper sådana produkter måste du kontrollera säkerhetscertifieringen. Det marina pastorala varumärket kan du välja med förtroende.


2. Kontrollera om det finns ett professionellt designteam och om mönstret upprepade gånger har visats.


3. En bra matta är säker på att varje detalj är oklanderlig! Titta försiktigt på varje arbete i mattan, och de öppna och blåsiga mattorna är inte bra produkter.Kan underplattan tvättas?

I själva verket kan underplattan tvättas. Eftersom vissa av urinbarriärerna kommer att ha en dålig effekt på urinen rekommenderas emellertid att mödrarna väljer urinmattan för ramie-strukturen, eftersom urinbarriären för detta material har tvättats många gånger, urinseparationseffekten är fortfarande mycket bra. Och det finns också funktionen antibakteriell och antibakteriell.

Vanligtvis är det omvända materialet i undepad mestadels TPU-vattentät och andningsbar film. Detta material är motståndskraftigt mot olja, vatten och mögel, har god återvinningsbarhet och god gasgenomsläpplighet och minskar tillväxten av bakterier kraftigt. När föräldrarna väljer är membranet på baksidan vattentätt och andas, annars blir urinplattan en bakteriekulturskål.Underhåll av underplattan

Fällmärkena på förpackningen försvinner på egen hand 1 ~ 2 veckor efter det att de har lagts. Torka av den med en handduk eller en mjuk borste och tvålvatten när ytan är förorenad med smuts. Torka av med en grov borste eller ett läkemedel för att skada produktens yta. Vänligen notera.


Haining Yikang Textile Co., Ltd
Tel: + 86-573-87861767
Fax: + 86-573-87861763

Kontakt1 : Carol Huang
Mobil: + 86-18657307340
E-post : ykhmj@yktextile.com

Kontakt2 : Alice Cai

Mobil: + 86-13506738985

E-post : ykcy@yktextile.com