Hem > Nyheter > Innehåll

Nursing Pad för människor

Mar 28, 2019

Enligt olika användargrupper kan vårdplattor delas in i barnvårdspadsar, barnomsorgspadar och vuxnavårdspadsar.

Barnvårdsplattan används huvudsakligen för nyfödda för att isolera urin för att säkerställa att de underliggande pincettarna eller madrasserna inte är fuktade med urin, så barnvårdsplattan är också känd som en urinbarriär. När barnvårdsplattan är våt, är det bäst att byta ut det omedelbart för att din barns rumpa är torr.

Maternella vårdkuddar är viktiga för postpartumprodukter för kvinnor, även kända som kalvkuddar. Strax efter barnets födelse kommer en stor mängd lochier att strömma ut varje dag under första halvåret. De allmänna hygienbindorna kan inte uppfyllas. Vid denna tidpunkt behövs en särskild vårdmatta för moderskap. Momsvårdsmattan används, vanligtvis från första gången efter leverans till hela puerperal blödning och lochia urladdning. [1]

Vuxensvårdspador används huvudsakligen för postoperativa och döva personer, liksom de som inte kan ta hand om sig själva. Vuxenhushållsplattan är lätt att byta ut och kan användas för att säkerställa att madrassen under byggnaden inte är smutsig.

Nursing pad