Hem > Nyheter > Innehåll

Omvårdnad för att skydda levande äldre

Apr 13, 2019

1. Hitta meningen med livet För äldre är livets mening kalender och klocka.

Kalenderen är något som planeras att göras i förväg. De saker som "ska köpa kläder", "ska äta god mat" och "träffa med vänner" får mig att känna att jag faktiskt lever.

Klockan är en livsdag, 8:00 på morgonen för frukost, morgonpromenader, 12:00 lunch, eftermiddagshopping, för att utveckla vanliga vanor.

För äldre kan de därför längta efter en bredare utomhusvärld, och en mer uppföljande plan för sina egna liv är rehabilitering. Att gå med familj eller vänner är drivkraften bakom livsförmåga.

2, även om felet i utsöndringen inte kommer att bli frustrerat

En av orsakerna till frustrationen hos äldre i själva självutmattningsprocessen och rehabilitering är misslyckandet av självexisterande utsöndring.

På vägen till badrummet var golvet smutsigt på grund av inkontinens, eller kläderna och toaletten var smutsiga i badrummet eftersom de inte hade tid att ta av sig kläderna. Denna typ av misslyckande leder ofta till att äldres självkänsla blir mycket skadad, och ibland leder det till en stark psykologisk frustration hos äldre. För att kompensera för detta misslyckande är det oumbärligt att välja interna blöjor och rehabiliteringsblöjor under självskötselutskiljning.

"Det spelar ingen roll om du misslyckas, för jag är där och jag bär en blöja för rehabilitering, så oroa dig inte." Så länge vårdgivaren inte klandrar den gamla mannen för misslyckande kommer den gamla mannen långsamt att bli modig. Rehabiliteringen av äldre kallas "en utmaning att återfå mänskliga rättigheter". Bryr dig inte om inkontinens, gå ut på en promenad med din familj, etc. är ett viktigt steg tillbaka till det normala livet. Till exempel, även om det inte finns något sätt att gå på toaletten ute, så länge du kan lägga en ren blöja i badrummet, kan du övervinna sociala hinder.

old nursing