Hem > Nyheter > Innehåll

Praktiska produkter för att minska mängden vård för bedridden patienter

Mar 29, 2019

Långtidsvård för bedridna patienter kräver konstant vård, så hur kan vi något minska vården och få lite bekvämlighet för patientens liv? Vi rekommenderar följande saker.

1. Triangulär vändkudde, anti-decubitus, förlamad patient R-typkudde, sidovårdspanna

Triangle turn over pad

Sidosvängningsplattan stöder ryggen för patienter eller äldre som har varit bedridden länge, och det är svårt att ta hand om sig själva eller de kan inte ta hand om sig själva. Det finns två grundläggande funktioner för att ligga på sidan:

en långvarig ljung kommer att orsaka långsiktig kompression av skinkorna och bakre delen av ryggen, blodet cirkulerar inte, det är lätt att bilda hemorrojder och skadar patienten. Den vanliga sidan som ligger kan avleda kroppens tryck på dessa delar och förhindra att akne produceras. Vinkeln på sidan är emellertid inte desto större är det, patienten eller den gamla mannen som förlorar medvetandet eller är svår att röra sig. Om vinkeln är för stor kommer de utskjutande benen, som det laterala höftbenet, att vara för tungt för att bilda sidan av hemorrojderna, vilket är kontraproduktivt. Den rätta vinkeln är ca 30 grader, så vinkeln på triangeldynan är mer lämplig.

b. Ändra patientens position. En hållning är lång, och patienter och vanliga människor kommer att känna ryggvärk och benvärk. Den svaga patienten har ingen fysisk styrka att byta position och sträcka benen. Vid den här tidpunkten behöver vårdpersonalen vända patienten, massage etc., men det är ett hårt arbete att vända om. Saker, med en svänghjul kan hjälpa till att stödja patienten när han vrids om.

Naturligtvis kan vändning av dynan hjälpa vård att minska arbetet, men det är inte nödvändigt att ha patienten att ha en rullande kudde. För de patienter som saknar förmåga att agera med medvetenhet behöver de ändå ändra sin position för att förhindra hemorrojder, vilket är bra för återhämtning och hälsa.

2. Vuxen silikon bib

Adult bib

Vanliga förkläden kan bara förhindra att matrester faller på kläderna, men de sprids ofta på marken och på bordet. Jag köpte den här typen av bib som kan fånga den fallna maten, och det finns inte mer överallt.

 

3. Engångsark, vattentät, vuxenvårdspads, urinplatta

Disposable sheets

Lägg ett lager av engångsark på sängen, så du kan undvika toalett och säng så mycket som möjligt. Om den är smutsig kommer den att bytas ut direkt, bekvämt och hygieniskt.