Hem > Nyheter > Innehåll

Försiktighetsåtgärder för att välja en Vuxenvårdspads

Apr 17, 2019

Vuxensvårdspads är engångsprodukter för vuxna med nedsatt rörlighet, och framväxten av vuxnavårdspadsar har också minskat några av de stressproblem som vissa människor bryr sig om för personer med begränsad rörlighet. Så vad behöver du vara uppmärksam på i valet av vårdplattor för äldre som har varit i sängen länge?

adult care pads


1. Absorptionseffektivitet. Absorptionseffektivitet är inte bara absorptionshastigheten utan också förmågan att förebygga omvänd osmos. Den sugs in, ytan är alltid våt, det här är inte genomförbart.

2, T han ytmaterial av vårdplattan. Ytmaterialet är ett material nära huden. Det är mjukt och har ingen tryckkraft eller skjuvkraft på huden.

3, Nursing pad breathability . Andningsplattan refererar till basfilmens molekylivå. Den lufttäta vårdplattan är täppt och gör ont i huden för långvarig sängstöd. Slutligen hänvisar säkerheten hos vårdkuddarna till om det är återvunnet material. Numera är många onlineförsäljningar extremt billiga, ännu lägre än den allmänna marknadsprisen, vilket är opålitligt.

4. Är det säkert och pålitligt? Långsiktig vilopaus är lätt att få trycksår. Vårdplattan används för att absorbera urin och förhindrar att huden kommer i inkontinens dermatit under sura förhållanden. Om det inte är bra att använda vårdplattan, kommer det inte att vara effektivt, men det kommer att ha fler skador, så det rekommenderas att välja en bra kvalitetsplatta.

Ovanstående handlar om behovet att uppmärksamma valet av vårdkuddar för äldre som länge varit i sängen. Om du har behov av vuxna vårdkuddar, kan du kontakta oss när som helst!


KONTAKTA OSS!

Haining Yikang Textile Co., Ltd
Tel: + 86-573-87861767
Fax: + 86-573-87861763

Kontakt1: Carol Huang
Mobil: + 86-18657307340
E-post: ykhmj@yktextile.com

Kontakt2: Alice Cai

Mobil: + 86-13506738985

E-post: ykcy@yktextile.com