Hem > Nyheter > Innehåll

Försiktighetsåtgärder vid användning av urinblocket

Oct 11, 2019

Blöja är en av de mest använda listorna när många mammor köper babyprodukter. När du har köpt blöja är det också nödvändigt att vara uppmärksam när du använder den. Följande modernät lär mödrarna att använda kudden för försiktighetsåtgärder ~


Blöjan är inte en blöja eller en blöja. Dess huvudfunktion är att isolera urinen för att säkerställa att skorpionen eller madrassen nedan inte vätas av urinen. Blöypudden är företrädesvis våt och byts ut omedelbart för att säkerställa att barnets rumpa är torr. .


Det ska finnas minst två, en tvätt och en del. Det är varmt att tvätta på sommaren, och det är inte bra på vintern.


Det är bäst för barnet att använda den med en blöja eller en blöja. Det är bäst för barnet att använda urinen.


Var särskilt uppmärksam på att inte låta barnet bita med tänderna, låt inte de vassa föremålen röra, fet olja eller färgpennor kan inte raderas, vänligen uppmärksamma. Håll produkten borta från antändningskällor.


En speciell lukt kommer att släppas ut när produkten öppnas, men försvinner efter några dagar. Fällmärkena på förpackningen försvinner på egen hand 1 ~ 2 veckor efter att de har lagts. Torka av den med en handduk eller en mjuk borste och tvålvatten när ytan är förorenad med smuts. Torka av med en grov borste eller ett läkemedel för att skada produktens yta. Vänligen notera.