Hem > Nyheter > Innehåll

PU Ground Mat Service Life Long

Jul 20, 2017

PU Ground Mat Service Life Long

Många ställen i livet måste använda mattan, entréportalen, köket, ingången till toalett och så vidare måste lägga en matta och vid valet av mattan kommer den allmänna familjen att ligga i ingången till Xuan Pu matta, Följande små sammanställde lite PU-mat innehåll, för din referens, så att alla verkligen kan förstå PU-matta.

Många ställen i livet behöver använda mattan, entréportalen, köket, PU Underpad toalettinträdet och så vidare måste lägga en matta och i valet av mattan kommer den allmänna familjen att vara i ingången till Xuan Pu Matta, följande små sammanställde lite PU mat innehåll, för din referens, så att alla verkligen kan förstå PU matta.

PU Mat Application-fältet är mycket omfattande. I bilen är bilslipmattan, kan klistras på vilken som helst bilplan, kan anslutas till mobiltelefon, cigarettväska, PU Underpad-glasögon och andra små föremål och PU-materialrenhet, dess vidhäftning kommer att vara starkare. Pu material livslångt, kan användas för att tvätta bort dammet ovan kan återställa den ursprungliga adsorptionskraften. På grund av dess höga temperaturegenskaper kommer det inte att bli denaturerad åldring, som placeras i bilen genom solens exponering, och kommer inte att släppa ut giftiga och skadliga ämnen. På badrummet som är för badrumsmatta, tack vare sin starka slitstyrka, plus och andra absorberande material med stark användning, kan PU Underpad minska förekomsten av badrumskraschen, öka säkerheten.

PU mats-Köp och använd

1, vid köp av Pu Mat när det bästa valet av textur fötter mjuk tjocklek av en tunn kudde, mjuk och tunn slitstark på grund av dess flexibilitet och böjning, så dess slitstarka prestanda är relativt bra. Omvänt desto svårare är den glidande kudden dess mjukhet, glidande prestanda också relativt försvagad.

2, så långt som möjligt för att välja luktfria och smaklösa pu-mattor, är vissa med doft av glidbara kuddar mestadels tillverkare i produktionsprocessen för att lägga till artificiella kryddor. På grund av oförmågan att testa kryddans kemiska stabilitet kan PU Underpad solljus exponering och ultraviolett strålning släppa ut några giftiga och skadliga ämnen, i kombination med en relativt sluten fordonsmiljö, kan långvarig användning vara potentiellt farlig för människa hälsa.

3, användningen av Pu matta i bilen, den första bör vara att säkerställa körsäkerheten under användningsförhållandet, för att undvika bilen i olyckan som orsakas av fallande föremål. PU Underpad Och borde vara via de formella kanalerna att köpa för att förhindra att produkter av dålig kvalitet bringa fara.

4, i vardagen kan man förbereda två PU glidskydd, roterande användning, bättre rengöring och efterbehandling.

Vi vet att en stor del av matens roll är glidfri, så hemma i badet när det bästa vattnar ner på marken på en bit Pu-matta, om badet släpper, vanligtvis inte när man lätt kan samla in . Ovanstående är en liten del av PU till alla om hela innehållet i mattan, jag hoppas att du har sett hjälp!


Haining Yikang Textile Co., Ltd

Lägg till: NO 113 Lianhong Rd, Yuanhua stad, Haining, Zhejiang

Tel: + 86-573-87861767

Fax: + 86-573-87861763

Kontakt1: Carol Huang

Mobil: + 86-18657307340

E-post: ykhmj@yktextile.com

Kontakt2: Tim Chen

Mobil: + 86-18857387253

E-post: ykct@yktextile.com