Hem > Nyheter > Innehåll

PU Mats har en stark slitstyrka

Aug 01, 2017


PU mats används allmänt. I bilen är bilen Anti-skid pad, kan fästas på alla plan och i bilen, kan sticka såsom mobiltelefoner, paket, Glasögon lådor och andra små föremål och PU-material, ju högre renhet, vidhäftningen blir starkare. PU material långa liv, PU Underpad kan tvättas med vatten för att avlägsna damm ovanför den ursprungliga adsorption kraften. På grund av dess höga temperatur egenskaper, placerade i bilen av solen exponering kommer inte degeneration av åldrande, kommer inte release giftiga och farliga ämnen. PU Underpad i badrummet som är badrum mattan, på grund av dess starka slitstyrka, tillsammans med andra absorberande material med en stark användning, kan minska förekomsten av badrum hösten olyckor, öka känslan av säkerhet.

PU mats - köpa och använda

1, i valet av PU mats när det bästa valet av mjuk fot tjockleken på mattan, PU Underpad mjuk tunn matta på grund av dess formbarhet och böja bra, så dess halkfria prestanda är relativt bra. Tvärtom, den mer hårda halkfri mattan av dess mjukhet är dålig, PU Underpad halkfria prestanda försvagas relativt.

2, försök att välja luktfri och smaklös PU mats, några med lukten av icke-slip mats mestadels tillverkare i bearbetningen av produktionsprocessen för att Lägg konstgjorda kryddor. PU Underpad på grund av oförmågan att testa doften kemisk stabilitet, när de används i bilar, exponering för solljus och ultraviolett strålning kan släppa några giftiga och farliga ämnen, PU Underpad tillsammans med en relativt trånga interiör miljön, som kan vara potentiellt farliga för människors hälsa.

3, i bilen att använda PU mats, först bör vara att garantera säkerheten för körning under förutsättningen för användning, för att undvika bil objekt leda till olyckor. PU Underpad och bör genom formella kanaler att köpa, för att förhindra skadan av undermåliga produkter.

4, i det dagliga livet kan förberedas två PU Anti-skid pad, turas om att använda, bättre rengöring efterbehandling.

Vi vet att en stor del av mattan roll är halkfri, så när badet hemma, den bästa duschen under marken täckt med en pu-matta, att förhindra badet när den hala, oftast när det är inte lätt att på nära håll.