Hem > Nyheter > Innehåll

Orsaker till användning av vuxnavårdspador

May 15, 2019

Vårdplattan är inte en blöja. Det är en engångsanpassad hygienprodukt tillverkad av PE-film, fiberduk, fluffmassa, polymer etc. Det används huvudsakligen för kirurgi, gynekologisk undersökning, vård av barn, barnomsorg och förlamade patienter. Incontinens, kvinnor använder under menstruation. Så vad är orsaken till mammans användning av vuxna vårdkuddar? Följande små serier introducerar dig till alla.


1, Minska mödrarnas smärta

Efter moderproduktionen lämnas vulva vanligtvis med sår. Vanliga hygienbindor är avsedda för vanliga kvinnor. De är gjorda av vanliga syntetfibrer. De innehåller kemiska komponenter, många föroreningar, lätt att fluffa, stor friktionskoefficient, lätt att falla av och lätt att generera statisk elektricitet. Det är lätt att stimulera maternalkänsliga sår och öka mödrarnas smärta.


2, för att undvika mammers infektion

(1) Vanliga hygienbindor är gjorda av kemisk fiber, innehållande kemiska komponenter som bindemedel och fluorescerande vitare, som är mycket olämpliga för moderns högkänsliga hud, vilket är lätt att orsaka irritation och orsaka infektion hos människa.

(2) Vanliga hygienbindor har allmän vattenabsorption, lätt att läcka och återflöde och kan inte klara av en stor mängd postpartum lochia. Under användningen är sanitetsbindans yta fuktig och kramad, vilket inte bara gör mödrarnas våta och klibbiga känsla obekväm och matens urladdning av lochia. Det innehåller också näringsämnen som är lämpliga för snabb tillväxt av bakterier, vilket är extremt skadligt för läkning av materiella sår.

(3) Många hygienbindor förbättrar vattentäta prestanda och ökar laminatets tjocklek. Den vattentäta prestandan är dock för hög och andningsförmågan och fuktgenomsläppligheten är dåliga. Det är lätt att orsaka irritation i huden och orsaka problem som löss och röd klåda. Ej lämplig för postpartum kvinnor.