Hem > Nyheter > Innehåll

Urval av Pu Mat

May 25, 2017

Urval av Pu Mat - Nyheter - Haining Yikang Textile Co., Ltd

PU Mat Application-fältet är väldigt omfattande. I bilen är bilslipmattan, kan klistras på vilken bil som helst i bilen, kan anslutas till mobiltelefon, PU Underpad- cigarettväska, glasögonlåda och andra små föremål och PU-materialrenhet, dess vidhäftning kommer att vara starkare. Pu material livslångt, kan användas för att tvätta bort dammet ovan kan återställa den ursprungliga adsorptionskraften. På grund av dess höga temperaturegenskaper kommer det inte att bli denaturerad åldring, som placeras i bilen genom solens exponering, och kommer inte att släppa ut giftiga och skadliga ämnen. PU Underplatta På badrummet, som är till slitstark matta, kan det på grund av sin starka slitstyrka, plus och andra absorberande material med stark användning, minska förekomsten av kraschen i badrummet, öka säkerheten.


18_编辑.jpg19_编辑.jpg


PU mats-Köp och använd

1, vid köp av Pu Mat när det bästa valet av textur fötter mjuk tjocklek av en tunn kudde, mjuk och tunn slitstark på grund av dess flexibilitet och böjning, PU Underpad så att dess slitstarka prestanda är relativt bra. Omvänt desto hårdare är den glidbara kudden sin mjukhet, glidande prestanda också relativt försvagad.

2, så långt som möjligt för att välja luktfria och smaklösa pumattor, vissa med doft av glidbara kuddar är för det mesta tillverkare som tillverkar för att lägga till artificiella kryddor. På grund av oförmågan att testa kryddans kemiska stabilitet kan det vid användning i bilar utsättas för solljus och ultraviolett strålning några giftiga och skadliga ämnen, i kombination med en relativt sluten fordonsmiljö kan långvarig användning vara potentiellt farlig för människors hälsa.

3, användningen av Pu matta i bilen, den första bör vara att säkerställa körsäkerheten under användningsförhållandet, för att undvika bilen i olyckan som orsakas av fallande föremål. PU Underpad Och ska vara genom de formella kanalerna att köpa, för att förhindra att produkter av dålig kvalitet leder till fara.

4, kan det dagliga livet förberedas med två PU glidskydd, roterande användning, bättre rengöring och efterbehandling.

Vi vet att en stor del av matens roll är sliplös, så hemma i badet när det bästa vattnar ner på marken på en bit Pu mat, PU Underpad om badet glider, vanligtvis inte när du kan Lätt samlad. Ovanstående är en liten del av PU för alla om hela innehållet i mattan, jag hoppas att du har sett hjälp!

Lägg till: NO 113 Lianhong Rd, Yuanhua stad, Haining, Zhejiang

Tel: + 86-573-87861767

Fax: + 86-573-87861763

Kontakt1: Carol Huang

Mobil: + 86-18657307340

E-post: ykhmj@yktextile.com

Kontakt2: Tim Chen

Mobil: + 86-18857387253

E-post: ykct@yktextile.com