Hem > Nyheter > Innehåll

Vissa meddelanden om urinblock

Sep 17, 2019

Vad är en urinplatta?

Urinplattan är inte en blöja. Dess huvudfunktion är att isolera barnets bajs, så att madrassen eller urinunderlaget inte blir smutsigt. Om urinunderlaget är vått är det bättre att byta den omedelbart för att hålla barnet torrt.

pad

Kan urinunderlägget rengöras?

Faktum är att urinkuddar kan tvättas. Eftersom vissa av urinunderlägget blir sämre efter tvätt rekommenderas emellertid att mödrar väljer Ramie-baserade urinunderlägg, eftersom dessa är gjorda av detta material efter upprepad tvätt, är urinbeläggningseffekten fortfarande mycket bra, men har också funktionen av antimikrobiell och bakteriostas.

Vanligtvis är det omvända materialet på urinplattan TPU-vattentät andningsfilm, som är oljebeständig, vattentålig, mögelresistent, god återvinningsbarhet och god luftgenomsläpplighet, vilket kraftigt minskar uppkomsten av bakterier. När föräldrar väljer bör det omvända membranet vara vattentätt och andas, annars blir urinplattan en bakteriell petriskål.

waterproof urine pad

Underhåll av urinunderlägget.

Fällmärken försvinner inom 1 till 2 veckor efter beläggningen. När ytan är förorenad av smuts, torka av den med tvålvatten med en handduk eller en mjuk borste och gnugga med grova borstar eller läkemedel kan skada produktens yta.