Hem > Nyheter > Innehåll

Objektet Application omvårdnad mattan har de

Apr 12, 2018

BH-skydd enligt olika användning av publiken kan delas in i baby care matta, mödravård matta, vuxen vård mattan. Så vad är de används för, och när? Följ lilla väven för att förstå nästa.

Baby care kuddar används främst hos nyfödda, spela en roll i isolera urin för att säkerställa att den följande matta eller madrassen inte är indränkt i urinen, så baby care pads är också kända som pad. När baby care mattan är våt för att ersätta omedelbart, säkerställa barnets skinkor torr.

Mödravård matta Main kvinnor postpartum nödvändigheter, även känd som tillverkning av madrasser. Strax efter födelsen av barn, första hälften av månaden tillkommer ett stort antal avslag dagliga utflödet, kan de allmänna bindor inte uppfylla denna gång, behovet av särskilda mödravård matta. Användningen av mödravård pad är oftast första gången efter den postpartum blödningar och avslaget urladdning.

Vuxen vård kuddar används främst för människor som står bakom operationen och för människor som är förlamad och som inte har råd att ta hand om sig själva. Adult omvårdnad kuddar är lätt att byta och kan garanteras att inte färga madrassen under den ha.