Hem > Nyheter > Innehåll

Byteplattan har ett visst material

Mar 01, 2021

Skötplattan är inte en blöja eller en blöja. Dess huvudsakliga funktion är att isolera urinen för att säkerställa att madrassen eller madrassen under inte blötläggs av urin. Det är bäst att byta ut skötplattan omedelbart så att babyens' s rumpa är torr. . Generellt sett är de vanliga materialen i urinisoleringskuddar ren bomull, bomull, linne och bambufiber.1. Ren bomull


Bomullsfibern är mjuk i struktur och har god fuktabsorption. Den varma bomullsfibern har större motståndskraft mot alkali och har ingen irritation mot babyens' s hud. Det är nu förstahandsvalet för de flesta tyger, men den här typen av tyg är lätt att skrynkla, och den kommer att jämföras efter att den har skrynkligt. Svårt att läka. Det är lätt att krympa, (förutom specialbehandling eller tvättvattenbehandling), lätt att deformera, lätt att hålla fast vid håret och svårt att ta bort helt.


2. Bomull och linne


Tyget har god elasticitet och nötningsbeständighet under både torra och våta förhållanden, stabila dimensioner, låg krympningshastighet, lång och rak, inte lätt att skrynkla, lätt att tvätta och snabbtorkande. Den är vävd med alla naturliga fibrer, koldioxidsnål och miljövänlig. Speciellt lämplig för sommaranvändning, men denna typ av tyg har dålig vattenabsorption jämfört med andra.


3. Bambufiber


Bambufiber är den femte största naturliga fibern efter bomull, hampa, ull och siden. Bambufiber har god luftgenomsläpplighet, omedelbar vattenabsorption, stark nötningsbeständighet och god färgbarhet, och den har också naturliga antibakteriella egenskaper. , Antibakteriella, anti-kvalster, anti-lukt och anti-ultravioletta funktioner. Denna typ av fiber används på framsidan av urinbarriären, som är mjuk och bekväm och har stark vattenabsorption. Det är förstahandsvalet för de flesta främre materialen i urinbarriären nyligen.