Hem > Nyheter > Innehåll

Skillnaden mellan en urinplatta och en urinplatta

Feb 11, 2019

Blöjan är ett måste för barnet. Det förhindrar att barnets urin eller avföring sipprar in i skorpionen och förhindrar moderen från att rengöra skorpionen ofta och därigenom minska belastningen på moderen. Dessutom kommer mammor också att förbereda en kudde. Kudden har samma funktion som kudden. Det är för att förhindra urin eller avföring från att infiltrera pincetten. Vad är skillnaden mellan dynan och dynan?


Skillnaden mellan en urinplatta och en urinplatta

Blöjan är inte en blöja eller en blöja. Dess huvudsakliga funktion är att isolera urinen för att säkerställa att skorpionen eller madrassen nedan inte är fuktad av urinen. Blöjan är företrädesvis våt och ersätts omedelbart för att säkerställa att barnets rumpa är torr. .


Blöjan används när blöjan används. Den är vadderad mellan PP och blöjan för att förhindra att barnet blir röd PP och för att underlätta blöjan rengöring. Kudden är vadderad på lakan, och barnet är rädd för våta lakan. Faktum är att effekten mellan de två är densamma.


Blöjan är tillverkad av en bomullsliknande mjuk yta som gör att vattnet tränger in helt i det absorberande skiktet, vilket gör barnet mer bekvämt. Ultraffektivt absorptionsskikt diffunderar vatten snabbt nedåt och absorberar, låser effektivt fukt och rewetar inte. Ultra-läckageabsorberande lager, effektivt i vatten och läckageförebyggande, dubbla sinnesro.


Vad är materialet i urinplattan?

1, ren bomull


Bomullsfiber är mjuk i konsistens och har god hygroskopicitet. Varm bomullsfibrer har större motståndskraft mot alkali och har ingen irritation för barnens hud. Det är förstahandsvalet för de flesta tygmaterial, men dessa tyger är lätta att rynka och rynka efter jämförelse. Svårt att läka. Lätt att krympa, (efter speciell bearbetning eller undantag för tvättvatten) lätt att deformera, lätt att hålla håret, svårt att helt avlägsna.


2, bomull och linne


Tyget har god elasticitet och slitstyrka under torra och våta förhållanden, stabil storlek, liten krympningshastighet, rak och icke-skrynklig, lätt att tvätta och snabbtorka och är tillverkad av alla vävnader av väv, lågt koldioxid och miljöskydd. Särskilt lämpad för sommarbruk, men det här tyget är mindre absorberande än andra.3, flanell


Ordet flanell är ett främmande språk, ett mjukt, mocka tyg vävt av kardad ull. Flanellen har ett lager av klumpigt och fint fluffskydd, ingen konsistens, mjuk och platt, och kroppen är något tunnare än Melton. Efter fluffing och höjning känns handen full och mocken är ömtålig. Den antibakteriella egenskapen är emellertid svagare än bambufiber.


4, bambu fiber


Bambu fiber är den femte största naturfiberen efter bomull, hampa, ull och siden. Bambu fiber har god gaspermeabilitet, omedelbar vattenabsorption, starkt nötningsbeständighet och bra färgningsegenskaper, och har naturliga antibakteriella egenskaper. , antibakteriell, antimon, deodorant och anti-UV-funktion. Denna typ av fiber används på framkanten av urinplattan, som är mjuk och bekväm och har stark vattenabsorption. Det är förstahandsvalet för materialet på framsidan av de flesta urinplattan.


Haining Yikang Textile Co., Ltd

Lägg till: NO 113 Lianhong Rd, Yuanhua stad, Haining, Zhejiang

Tel: + 86-573-87861767

Fax: + 86-573-87861763


Kontakt1: Carol Huang

Mobil: + 86-18657307340

E-post: ykhmj@yktextile.com


Kontakt2: Alice Cai


Mobil: + 86-13506738985


E-post: ykcy@yktextile.com