Hem > Nyheter > Innehåll

Materialet i Bibben är mycket viktigt

Aug 23, 2017

Underskatta inte den lilla kniven, men i barnets bord, men det är inget Oh. Vänster det, barnet efter att ha ätit saker Mamma kan behöva tvätta kläder och huvudvärk något.

1. Mönster och färg

Förutom de grundläggande elementen i material och storlek är mönster och färger mycket mamma när valet av bibs kommer att överväga faktorerna. Ljusa färger, mönstrade bibs kan inte bara göra mammor, du kan också locka barnets uppmärksamhet, låta barnet älska att bära bibs. Bib Rekommenderas att välja ljus, smutsig färg, älskling som, men också lätt att rengöra. Ljusfärg är relativt lätt att smutsa.

Storlek

Välj den lämpliga storleken på fickan, det viktigaste är kragen på kragen, kragen på elastiken kommer att påverka barnets andning, för hårt kommer att göra att barnet inte kan andas, Bib för lös är inte mycket bra anti- smutsig. Dessutom är att se storleken på bibben är lämplig för barnets ålder, om du inte kan täcka bröstet, inte en bra antifouling effekt Åh

Material

Bibens material är mycket viktigt. Eftersom biben kommer att komma i kontakt med barnets huvud och nacke och hakhud, kan Bib om texturen inte är bra, skada den fina huden. Den allmänna marknaden är mer gasbind, bomull och tuggummi, lämplig för olika perioder och olika tillfällen för att använda barnet. Bib Mommy är bäst att köpa lite extra.

Plastmaterial

Fler och fler märken började introducera nya material, bibs, mjuka materialbibs som är utformade för att bli den nya älsklingen på den nuvarande marknaden. Plastskenor är lätta och slitstarka, lätta att rengöra; kan få barnet i maten när man äter på kroppen, för att förhindra smutsiga barnkläder; och relativt mjukt, lättviktigt, kan vikas, Bib enkelt att samla in och utföra för att använda.

Bibs används i etapper

0 ~ 2 månader gasbind

Detta steg av barnet är mycket lätt att hända tillbaka till mjölken, ofta spott ut hela halsen är, om inte omgiven av fickan kommer sannolikt att orsaka fukt eksem. Bib Gauze Bib anda permeabilitet är bättre, så behovet av att ofta runt bib ficka av barnet, gasbind material bibs mer lämplig, inte lätt att täcka ut eksem.

2 till 4 månader bomullssnabb

Den här gången eller för att vara andningsbar, men återvänd inte till mjölk, Bib, då kan du använda bomull och bomull som en blick på stiftet, vackert mönster, än det vita blåsorna är mer attraktivt för barnets sinne.

4 ~ 6 månaders vattentäthet

Den här gången eftersom barnet tillsatte kosttillskott, särskilt äppeludden och liknande, när det äter mycket lätt att få smutsiga kläder, är saften också mycket svår att tvätta bort. Bib Så var noga med att använda vattentät, det är bäst att vara smutsig.

6-12 månader mjukt gummibägare

Barnet att äta kompletterande möjligheter mer och mer, Bib och kommer sakta att sitta och äta. Du kan börja använda det mjuka gummitråget, skrubbas upp bekvämt, men också mer lämpat för att äta barnbehov.