Hem > Nyheter > Innehåll

Materialet i haklappen är mycket viktigt

Aug 11, 2017

Underskatta inte de små haklappen, vid barnets bord, men det är absolut nödvändigt. Lämnat det, kan barnet efter att ha ätit saker mumie rengöring kläder och huvudvärk.

1. mönster & färg

Förutom de grundläggande elementen i material och storlek är mönster och färger också faktorer som många mammor kommer att överväga när du väljer en Haklapp. Ljusa färg, Bib söt design Haklapp inte bara kan låta Mumien som, också kan väcka barnets uppmärksamhet, låt barnet älskar att bära Haklapp. Rekommenderat val av ljusa, bets-resistenta färg, baby gillar, också lätt att rengöra. Ljusa färger är relativt lätt att bli smutsig.

2. storlek

Plocka lämpliga storleken på haklappen, viktigast är halsringningen av Haklapp, tätheten av halsringningen kommer att påverka barnets andning, haklapp för hårt kommer låta barnet kan inte andas, för löst kommer inte vara bra för att förhindra smuts. Dessutom är att se storleken på haklappen lämpar sig för barnets månad, Bib om bröstet inte kan täckas, inte är mycket bra att spela rollen av förhindrande OH.

3. material

Materialet i haklappen är mycket viktigt. Eftersom Haklapp kontaktar barnets nacke och haka hud, om konsistensen inte är god vilja skada barnets känsliga hud. BIB den allmänna marknaden är mer än gasbinda, bomull och tuggummi, lämplig för olika perioder och olika tillfällen för användning av spädbarn. Mumien hade bättre köpa några reservdelar.

Plast virke

Fler och fler varumärken började införa nya material gren ficka, mjuk plast material bib design blir den nuvarande marknaden favoriten. Plast bib är bekväm och tålig, lätt att rengöra, kan Bib fånga maten när barnet faller på kroppen, för att förhindra smutsiga babykläder, men också relativt mjuka, lätta, kan vikas, lätt att samla in och utföra användning.

Stegvis användning av Bib

0-2 månader gasväv Bib

Detta skede av barnet är mycket lätt att återgå till mjölken, ofta spotta full hals är, om inte lägga till bib är lätt att orsaka mjölk ringorm eksem. Gasbinda bib Luftgenomsläpplighet är bättre, haklapp så den behöver ofta runt omkring den liten bebis, gasväv material runt fickan mer lämplig, inte lätt att täcka eksem.

2-4 månader full bomull bib

Denna gång eller vara främst andas, men inte tillbaka till mjölk, Haklapp du kan använda bomull, hela bomull Haklapp ser vackrare mönster, än vit gasväv bib attraktivare för barnets tänkande.

4-6 månader vattentät Haklapp

Denna gång barnet på grund av tillägg av kompletterande mat, speciellt Apple lera och så vidare, när man äter lätt smutsiga kläder, dessa juicer är svåra att tvätta bort. BIB så var noga med att använda vattentät, bäst är fortfarande resistent mot smutsiga.

6-12 månader mjukt Gum Haklapp

Barnet äter den kompletterande mat möjlighet mer och mer, och långsamt kommer att sitta för att äta. kan börja att använda mjuk plast bib, skrubba bekvämt, men också mer lämpade för att behöva äta kompletterande baby.