Hem > Nyheter > Innehåll

Materialet i haklappen är mycket viktigt

Aug 01, 2017

Baby i måltiden, omgiven av en ficka kan göra barnets kläder att hålla ren, Haklapp är närmare barnets kroppsdelar, ofta haklappar av materialet på barnets hälsa och hud effekter är bra, men marknaden på materialet är mycket komplicerat , sedan vilken typ av material är bra ficka?

Vilken typ av material är bra för fickan?

Materialet i haklappen är mycket viktigt. Haklapp eftersom haklappen kommer att komma i kontakt med barnets huvud och hals och haka hud, om konsistensen inte är god vilja såra den baby känslig hud. Generellt är mer gasbinda, bomull och tuggummi, lämplig för olika perioder och olika tillfällen att använda barnet. Mamma är bäst att köpa några reservdelar.

Plastmaterial. Haklapp mer och mer märken började införa nya material, haklappar, mjuka material haklappar utformad för att bli den nuvarande marknaden nya älskling. Plast haklappar är lätt och tålig och lätt att rengöra. Kan fånga barnet i maten när man äter på kroppen, för att förhindra smutsiga babykläder. Och relativt mjuka, lätta, kan vikas, lätt att samla och bära ut för att använda.

Förutom de grundläggande elementen i material och storlek, mönster och färger finns en hel del mamma när urvalet av haklappar kommer överväga faktorer. Ljusa färger, Bib patternable haklappar kan inte bara göra mamma som, du kan också fånga uppmärksamheten av barnet, låt barnet mer älskar att bära haklappar. Rekommenderas för att välja ljusa, smutsig färg, baby precis, men också lätt att rengöra. Ljus färg är relativt lätt att smutsiga.

Plocka lämpliga storleken på fickan, viktigast är kragen på kragen, kragen av elastisk kommer påverka barnets andning, för hårt kommer göra din baby kan inte andas, haklapp för löst kan mycket bra anti smutsiga. Dessutom är att se storleken på haklappen är lämplig för barnets ålder, om du inte kan täcka bröstet, är inte en bra antifouling effekt Oh

Användning av fickan i etapper

En, 0 ~ 2 månader gasväv bib. Detta skede av barnet är mycket lätt att hända tillbaka till mjölken, ofta spotta ut hela halsen är, Bib om inte omgiven av fickan är sannolikt att orsaka fukt eksem. Gasbinda bib andedräkt permeabilitet är bättre, så behovet av att ofta runt bib fickan på barnet, gasväv material haklappar mer lämplig, inte lätt att täcka sig eksem.

Andra, 2 till 4 månader bomull bib. Denna gång eller att andas, Haklapp men inte tillbaka till mjölk, då kan du använda bomull och bomull som en blick av staven, vackra mönster, än vit gasväv haklappar attraktivare för barnet 's sinne.

Tre, 4 till 6 månader vattentät Haklapp. Denna gång är eftersom det barnet extra kosttillskott, speciellt apple leran och liknande, när man äter mycket lätt för att få smutsiga kläder, Haklapp juice också mycket svårt att tvätta bort. Så se till att använda vattentät, är det bäst att vara smutsig.

Fyra, 6-12 månader mjukt gummi bib. Barnet att äta kompletterande möjligheter mer och mer, och kommer långsamt sitta och äta. Du kan börja använda mjukt gummi Haklapp, skura bekvämt, men också mer lämpade för att äta baby behov.

5, vattentät haklappar enligt olika tyger, Haklapp, men också en hel del arter, de flesta vanliga eller silikon Vattentät Haklapp. Denna haklapp är i linje med ekologi design, lämplig för sittande barn kan äta, hals mjuk spänne så att barnet känner sig mer bekväma. Djupa haklappar kan skära av barnet kan inte skicka munnen eller spotta ut maten. Lätt att rengöra, och även kan placeras i diskmaskinen rengöring, haklapp för de som måste arbeta upptagna föräldrar är mycket praktisk.