Hem > Nyheter > Innehåll

Materialet i Bibben är mycket viktigt

Jun 27, 2017

Materialet i Bibben är mycket viktigt

Spytthandduk även känd som matficka, spädbarn, spädbarn, är tillverkad av vattentäta material för babyprodukter. Så hur man väljer bib , under alla att förstå.

Hur man väljer en bib för din baby

Underskatt inte den lilla kniven, vid barnets bord men det är det inte. Vänster det, barnet efter att ha ätit saker mamma kan städa kläder och huvudvärk.

1. Mönster & Färg

Förutom de grundläggande elementen i material och storlek, är mönster och färger också faktorer som många mammor kommer att överväga när man väljer en bib . Ljus färg, söt design bib kan inte bara låta mamma som, också kan locka bebisens uppmärksamhet, låt barnet älska att bära bib. Rekommenderat urval av ljus, fläckbeständig färg, baby som, Bib är också lätt att rengöra. Lätta färger är relativt lätta att bli smutsiga.

2. Storlek

Välj den lämpliga storleken på bibben, det viktigaste är halsen på halsen, halsens täthet kommer att påverka barnets andning, bibben för hårt kommer att låta barnet inte andas, för lös blir det inte bra att förhindra smuts . Dessutom är att se om storleken på bibben är lämplig för barnets månad, om bröstet inte kan täckas, är det inte särskilt bra att spela rollen som förhindrande av föroreningar OH.

3. Material

Bibens material är mycket viktigt. Eftersom bib kommer att kontakta barnets nacke och hakhud, om texturen inte är bra kommer det att skada barnets känsliga hud. Den allmänna marknaden är mer än gasväv, bomull och tuggummi, lämplig för olika perioder och olika tillfällen för användning av spädbarn. Bib Mummy hade bättre köpa lite extra.

Plast Trä

Fler och fler märken började introducera ny materialfack, mjuk plastmaterialbib design blev den nuvarande marknaden favorit. Plastbägaren är bekväm och hållbar, lätt att rengöra, kan fånga maten när barnet faller på kroppen, för att förhindra smutsiga barnkläder, men också relativt mjuka, lätta, kan vikas, lätt att samla in och utföra.

Nu marknaden för försäljning av vattentät bib, Bib inte bara fashionabla, fler sorter, men också fler och fler funktioner, inte bara vattentäta, föräldrar till barnet för att förbereda en vattentät bib, arbete och oro.

Vattentät bib Enligt olika tyger, också en mängd, den vanligaste är silikon vattentät bib. Denna typ av bib möter ekologin design, gäller för att sitta äter barnet, Bib nacken mjuk spänne ring gör barnet känner sig bekväm. En djup bib kan stoppa en baby från att mata en mun eller spotta. Lätt att rengöra, kan även sättas i diskmaskinrensning, för föräldrarna som har jobb att vara upptagen är mycket praktiska.

Haining Yikang Textile Co., Ltd

Lägg till: NO 113 Lianhong Rd, Yuanhua stad, Haining, Zhejiang

Tel: + 86-573-87861767

Fax: + 86-573-87861763

Kontakt1: Carol Huang

Mobil: + 86-18657307340