Hem > Nyheter > Innehåll

Metoden att göra Bib

May 25, 2017

Den tillämpliga fasen av bib  

För 0-5 månader av barnet har salivet precis börjat öka, du kan använda en mjuk baby gasväv eller absorberande ett starkt nyfött barn med en salivhandduk för att torka. Bib Eftersom barnet fortfarande inte kan sitta upprätt, många gånger är banden i den vuxna kroppen att dricka mjölk, är detta stadium av salivhandduken mer tonvikt på vattenabsorptionen, medan området inte är för stort, behöver bara täcka barnets Bröstkorg, huvudrollen är mer bekväm hampa vård eller matning när som helst torka.


16_编辑.jpg17_编辑.jpg


Härlig baby i måltiden när dricksvatten alltid inte kan vara en härlig bib, det finns också vanliga kläder att bära, men också söt söt. Så hur man hemlagad en söt bib? Nedanför den ettåriga bebisen visar att du lär dig att göra OH.

Bomullstyg 1 cm 5 cm (50 cm) saxlinjal Rita pulversymaskin

1 Bib. Vik duken och fortsätt att vika den i halva, men andra gången för att vika den för att lägga 1 centimeter åt sidan.

2 Tyget är upprättat och grödan är skuren. Bib Från höger kant till vänster 1 fot 2 tum längd, volymen byst 5 tum, axelbredd 4 tum, rak krage 2 tum, tvärgående krage 1 tum 8. Se den första bilden nedan för att rita den första bilden och skära sedan Utanför den prickade linjen enligt den andra figuren. (Obs, om ditt hem är en pojke för att trycka Shan stippad, om ditt hem är en liten prinsessa på Shan prickad linje skärs) klippa det första stycket och skära sedan filmen.

3 Klä på dig och förbered bilagan. Det finns huvudsakligen inslagna tyg, fickor och så vidare, om du inte vet hur man sy, kan du när du ska ta tillbehör.

4 Börja sy. Den första delen viks på platsen för att sy.

5 främre och bakre axel sutur. Framsidan är inåt mot ansiktet på huvudet.

6 Börja omklädning av kanten på nackcuffen.

7 Slips i manschetten, materialet är bredare än kanten på kragen. Här kommer tejpen ut från insidan, så den ena änden är ett pass.

8 tejptillverkning. Tyg i bred längd, vikta i vikar, vilket ger en flip-back tätning.

9 sys på bandet, är barnets bib gjort. Inte mycket förstå proffs att se mer än två gånger, mer funderare, jag önskar dig framgång!

Lägg till: NO 113 Lianhong Rd, Yuanhua stad, Haining, Zhejiang

Tel: + 86-573-87861767

Fax: + 86-573-87861763

Kontakt1: Carol Huang

Mobil: + 86-18657307340

E-post: ykhmj@yktextile.com

Kontakt2: Tim Chen

Mobil: + 86-18857387253

E-post: ykct@yktextile.com