Hem > Nyheter > Innehåll

Metoden att använda den gamla människans septum

Jul 31, 2018

1, den äldre urinplattan kan delas in i två typer: engångs urinplatta och tvättbar urinplatta. Men de flesta familjer väljer att använda tvättbar urinplatta, vilket gör det lättare för dem att återanvända. Generellt sett kommer de att förbereda två urinplatta för äldre så att de kan bytas ut.

2. Vattentät septum pad effekt kommer att bli bättre, och samtidigt i vattentät, är ytan inte absorberande, och i bruk, om det finns urin på septumplattan, kan du använda en handduk för att torka ren, även om Det är inte särskilt torrt på septumplattan, men kan fortsätta att användas, men kan fortsätta att använda, men det är här att uppmärksamma, för att undvika att äldre fick infektion, efter att ha tagit bort behovet av att använda desinfektionsmedel för att desinficera, om föroreningen är allvarligare, måste rengöras, sedan en annan att fortsätta att använda.

3, för användning av urinkudde, är det bättre att kunna förbereda några fler, vid den här tiden måste det bestämmas enligt säsongen, om det är på hösten och vintersäsongen, ligger den gamle mannen länge i sängen, då täckmanteln, så länge det finns storlek och pall, behöver den bytas ut. Dessutom kan ingen våt urin inte köpa för mycket, använda blöjor på dagtid, sova på natten vid användning av urin, och på kvällen behöver man använda septum.