Hem > Nyheter > Innehåll

Egenskapen halkfri för Pu marken matta är bra

Aug 11, 2017


Programfält som PU matta är mycket omfattande. I bilen är den bil halkfri mattan, kan klistras på valfritt plan i bilen, kan hålla sig till såsom mobiltelefon, cigarettetui, Glasögon box och andra småsaker och PU material renhet, dess adhesion kommer att bli starkare. PU material liv lång, icke-slip egendom Pu marken matta är bra PU matta programfält är mycket omfattande. I bilen är den bil halkfri mattan, kan klistras på valfritt plan i bilen, kan hålla sig till såsom mobiltelefon, cigarettetui, Glasögon box och andra småsaker och PU material renhet, dess adhesion kommer att bli starkare. PU material liv lång, kan användas för att tvätta bort dammet ovan kan återställa den ursprungliga adsorption kraften. PU Underpad på grund av hög temperatur egenskaper, placeras i bilen genom sunexponeringen inte kommer denatureras åldrande, kommer inte att släppa giftiga och skadliga ämnen. I badrummet som är för den badrum halkfri mattan, PU Underpad på grund av dess starka slitstyrka, plus och andra absorberande material med stark användning, kan minska förekomsten av kraschen av badrum, öka säkerheten.

Inköp och användning av PU matta

1, vid köp av Pu matta när det bästa valet med textur fötter mjuka tjocklek av en tunn kudde, mjuk och tunn icke-slip pad på grund av dess formbarhet och böjning, så dess halkfria prestanda är relativt god. Omvänt, desto svårare icke-slip pad sin mjukhet, halkfria prestanda försvagas också relativt.

2, så långt som möjligt att välja luktfri och smaklös pu mats, några med doft av halkfri kuddar är mestadels tillverkare i produktionsprocessen för att lägga till konstgjord kryddor. PU Underpad på grund av oförmågan att testa kemiska stabilitet av kryddor, när de används i bilar, exponering för solljus och ultraviolett strålning kan släppa vissa giftiga och skadliga ämnen, tillsammans med en relativt slutna fordon miljö, PU Underpad långvarig användning kan vara potentiellt farliga för människors hälsa.

3, användning av PU golvet mats i bilen, först bör vara att garantera säkerheten för körning under förutsättningen för användning, för att undvika bilen i den olycka som orsakats av fallande föremål. PU Underpad och bör genom formella kanaler att köpa, för att förhindra att faran produkter av dålig kvalitet.

4, i det dagliga livet kan förberedas två PU matta, turas om för att använda, bättre rengöring och efterbehandling kan användas för att tvätta bort dammet ovan kan återställa den ursprungliga adsorption kraften. På grund av dess höga temperatur egenskaper, placeras i bilen genom sunexponeringen inte kommer denatureras åldrande, PU Underpad kommer inte att släppa giftiga och skadliga ämnen. I badrummet som är för badrum halkfri mattan, på grund av dess starka slitstyrka, plus och andra absorberande material med stark användning, kan minska förekomsten av kraschen av badrum, öka säkerheten.

Inköp och användning av PU matta

1, vid köp av Pu matta när det bästa valet med textur fötter mjuka tjocklek av en tunn kudde, mjuk och tunn icke-slip pad på grund av dess formbarhet och böjning, så dess halkfria prestanda är relativt god. Omvänt, desto svårare icke-slip pad sin mjukhet, PU Underpad halkfria prestanda också relativt försvagas.

2, så långt som möjligt att välja luktfri och smaklös pu mats, några med doft av halkfri kuddar är mestadels tillverkare i produktionsprocessen för att lägga till konstgjord kryddor. På grund av oförmågan att testa kryddor, kemiska stabilitet när de används i bilar, PU Underpad exponering för solljus och ultraviolett strålning kan släppa vissa giftiga och skadliga ämnen, tillsammans med en relativt slutna fordon miljö, långvarig användning kan vara farliga för människors hälsa.

3, användning av PU golvet mats i bilen, först bör vara att garantera säkerheten för körning under förutsättningen för användning, för att undvika bilen i den olycka som orsakats av fallande föremål. PU Underpad och bör genom formella kanaler att köpa, för att förhindra att faran produkter av dålig kvalitet.

4, i det dagliga livet kan förberedas två PU matta, turas om att använda, bättre rengöring och efterbehandling.