Hem > Nyheter > Innehåll

Det rätta valet för babybitar

Apr 11, 2019

Salivsekretionen hos spädbarn och småbarn har inte lösts i alla familjer. Barnet vet att mundrörelserna under ett års ålder är födda i spiringstiden, så det är inte fel på kråken. Det är inte deras fel, så det finns ingen anledning för skattmammarna att tvätta sina kläder. För närvarande kan de bara välja att ta förebyggande som huvud, och bibficka är för närvarande den viktigaste skyddsutrustningen för spädbarn och småbarn, så titta på dessa faktorer för att välja bibbparet. Kan vara mycket enklare


Bib-klassificeringen

För barnens produkter sätter många föräldrar materialet i första hand, trots allt är barnets hud mycket känslig. Bibben kommer ofta att röra på barnets huvud och nacke och haka, så materialet är väldigt viktigt, följt av användningen av produkten!


Bomullslipa

Inklusive bomullsmaterial och gasbindmaterial är texturen väldigt mjuk och bekväm att använda; men bomullslibben är dålig i vattenmotstånd, det är inte lätt att rengöra fläckar, och det är lätt att mögla och odla bakterier, vilket måste rengöras ofta.


Silikonbib

Silikonbibfickan är tillverkad av livsmedelsklassade miljövänliga råvaror. Materialet kan lita på. Den bildas av tillverkaren av silikonprodukt efter mer än 200 grader hög temperaturbehandling. Den är motståndskraftig mot temperatur och vatten och olja. Det är mycket bekvämt att rengöra. Det kan användas flera gånger. Och silikonbibben används nu generellt i 3D tredimensionell design, spåret kan enkelt hålla maten, den här konstruktionen är att rymma utrymme än bomull när den lagras. Dessutom kan silikagel användas som en ficka för att göra andra silikonprodukter.


Polyester

Polyestern är mjuk och har fördelen av att vara hållbar och klibbig. 100% polyesterfiber är lätt att rengöra, den är mer vattentät än bomullslister, men lite sämre än silikon silikon bib.

Kontakta oss!

Haining Yikang Textile Co., Ltd
Tel: + 86-573-87861767
Fax: + 86-573-87861763

Kontakt1: Carol Huang
Mobil: + 86-18657307340
E-post: ykhmj@yktextile.com

Kontakt2: Alice Cai

Mobil: + 86-13506738985

E-post: ykcy@yktextile.com