Hem > Nyheter > Innehåll

Vad är sängmadrassen? Skillnaden mellan sängmadrass och sängöverdrag

Nov 09, 2019

Vad är madrassen? Skillnaden mellan madrassen och sängskyddet är att madrassen är en tygskydd som är direkt placerad på madrassen. Dess huvudsakliga syfte är att linda madrassen. Madrassen i sig är mycket lätt att falla av asken, plus en viss artificiell skada, kort tid Den blir smutsig och det är inte bekvämt att rengöra, så madrassen löser problemet. Rengöring av madrassen med en madrass är inte så smutsig, det är väldigt lätt att rengöra även om det är smutsigt.


Madrassen ser väldigt speciell ut. Den skär de fyra hörnen på ett pappersark i fyra små rutor, sys samman och fäster sedan ett elastiskt band runt dem. Det elastiska bandets roll säkerställer att madrassskyddet inte glider på madrassen, och vissa madrasser sy hela locket med ett elastiskt band, vilket kraftigt ökar madrassens stabilitet och personen kan sova på det. Vänd dig gärna. Jämfört med vanliga lakan är det bekvämt och enkelt!

Sängmadrassens roll

Övre madrassens roll är att göra madrassen inte lätt att smutsiga, och den smutsiga madrassen är också mycket lätt att rengöra. Samtidigt finns det många platser i landet som vanligtvis använder madrassen som en funktion för att skydda madrassen. I själva verket kan madrassen användas som en madrass. Användning av lakan. När det används som lakan är det dessutom lättare att fixa halten än det vanliga lakan, och många människor i utlandet använder denna funktion istället för lakan.

What Is The Bed Mattress

Skillnaden mellan sängmadrass och sängöverdrag

Specifikationer av olika storlek

Generellt kan lakans storlek justeras efter behov, oavsett lakans storlek, påverkan på sängen är inte stor. När du väljer sängkläder, behöver du bara följa en princip, det vill säga köpa stort och inte köpa litet. Det vill säga att du kan plocka stora lakan, men du kan inte köpa lakan som är mindre än sängen. När du väljer lakan av lakan är det stor skillnad. Sängskyddet är direkt lindat på madrassen, så det finns ett visst krav på storleken på sängen under användning. I allmänhet behöver bädden på 1,8 m * 2 m 1,8. Risbädden * 2 m * 25 cm, bädden på 1,5 m * 2 m är en säng som kräver 1,5 m * 2 m * 25 cm.

Olika produktionssvårigheter

Ark: En bit fyrkantig tyg. Säng 笠: Mer komplicerat än lakan, klipp fyra små fyrkanter från de fyra hörnen på en lakan, sy dem ihop och ta sedan elastiska band runt dem! Hans fördel är att det inte är lätt att glida på madrassen. På grund av komplexiteten i deras produktion är sängkläder i allmänhet dyrare än vanliga lakan.

I Kina används madrassen vanligtvis endast som ett vanligt madrassskydd, så tyget är relativt vanligt och till och med kan sägas vara enkelt. Utländska sängmadrasser är ofta dyrare tyger, eftersom de också använder madrassen som ett lakan och väljer ett bra tyg, kommer de inte att behandlas illa. Materialet i madrassen är varierat och priset på madrassen för olika material är olika, så vi måste beakta olika faktorer när vi köper madrassen.