Hem > Nyheter > Innehåll

Vad är materialet på underplattorna

Aug 03, 2019

1. Ren bomull

Underdynor kännetecknas av mjuk konsistens, god vattenabsorption och låg irritation. Många tyger på marknaden idag är tillverkade av detta material. Men det har också vissa brister, som rynkor, det är svårt att jämna ut när det rynker.

2. Bomull och linne

Underdynor kännetecknas av att det inte är lätt att krympa, fast storlek, textur är inte lätt att skrynkla, lätt att rengöra och snabbtorka, kan upprätthålla god elasticitet och slitstyrka under fuktighetsförhållanden. Detta tyg är naturligt och miljövänligt, lämpligt för sommarbruk, men dess vattenabsorption är något dåligt.

3. Flanell

Råvaran för produktionen är kardad ull, och ytan har en fin och tät fluff, som inte kan se vävnadens struktur och är platt och mjuk vid beröring. Men dess antibakteriella egenskaper är inte lika bra som bambufiber.

4. Bambufiber

Detta material är också en av de naturliga fibrerna, kännetecknad av andningsförmåga, slitstyrka, omedelbar sugning, god färgning, och det har också speciella egenskaper som inte finns i andra material, såsom kvalster, deodoranter, UV-strålar och sterilisering. Om detta material används för att göra framytan på blöjdynan, är det inte bara bekvämt utan har också god vattentäthet och har blivit det första valet för många positiva material i nya produkter.