Hem > Nyheter > Innehåll

Vad är materialet i urinblocket?

Nov 22, 2019

Vad är materialet i urinunderlaget? Urinunderlaget är i direkt kontakt med barnets hud, så se till att ge barnet en god kvalitet, icke-irriterande och lätt att rengöra dynan. Det finns många typer av blöjdynor som för närvarande finns på marknaden. Mamma vet inte hur man väljer dem, så de vill veta vilken typ av material som är bra för blöjdynan. Vilket material har god luftgenomsläpplighet och är lätt att rengöra.

What Is The Material Of The Urine Pad

Vad är materialet i urinunderlaget?

1, ren bomull

Bomullsfibrer har mjuk struktur och god hygroskopicitet. Varm bomullsfiber har större motståndskraft mot alkali och har ingen irritation för babyhud. Det är det första valet för de flesta tygmaterial, men dessa tyger är lätta att rynka och rynka efter jämförelse. Svårt att läka. Lätt att krympa, (efter särskild bearbetning eller tvättvattenundantag) lätt att deformera, lätt att klibba hår, svårt att ta bort helt.

2, bomull och linne

Tyget har god elasticitet och slitstyrka under torra och våta förhållanden, stabil storlek, liten krympningshastighet, rak och icke skrynklig, lätt att tvätta och snabbtorka och är tillverkad av all naturlig fibervävning, lågt kol- och miljöskydd. Speciellt lämplig för sommarbruk, men detta tyg är mindre absorberande än andra.

3, flanell

Ordet flanell är ett främmande språk, ett mjukt mockad tyg vävt av kardad ull. Flanellen har ett lager av fyllig och fin fluffbeläggning, ingen struktur, mjuk och platt, och kroppen är något tunnare än Melton. Efter fluff och upphöjning känns handen full och mockan är känslig. Den antibakteriella egenskapen är dock svagare än bambofiber.

4, bambu fiber

Bambofiber är den femte största naturfibren efter bomull, hampa, ull och siden. Bambufiber har god gasgenomsläpplighet, omedelbar vattenabsorption, stark nötningsbeständighet och god färgningsegenskaper och har naturliga antibakteriella egenskaper. , antibakteriell, antimon, deodorant och anti-UV-funktion. Den här typen av fiber används på framsidan av urinplattan, som är mjuk och bekväm och har stark vattenabsorption. Det är det första valet för materialet på framsidan av det mesta av urinunderlaget. Xiao Bian rekommenderade också särskilt att du använder detta material för mamma!

5, TPU

Det bakre materialet i urinplattan är mestadels TPU-vattentät och andningsbar film. Detta material är motståndskraftigt mot olja, vatten och mögel, har god återvinningsbarhet och god gasgenomsläpplighet och reducerar tillväxten av bakterier kraftigt. Den bakre filmen kan inte ses från att vara vattentät. Det är också mycket viktigt att andas. Annars blir dynan en bakteriekulturskål!

Lägg inte direkt denna typ av material i baby PP under urinen, till exempel plastmaterial, detta material är vattentätt men inte andas, något av den dåliga kvaliteten på plastsammansättningen är också mycket komplicerat, kan orsaka barnets små PP-rodnad allergier!