Hem > Nyheter > Innehåll

Vad är storleken på standardkudden? Hur stor är kudden?

Nov 09, 2019

Vad är standardkuddstorleken? Hur stor är kudden för sovkudden? Den vanligt förekommande örngottstorleken är 48 × 74 cm, 50x70 + 5 cm, och den större är 60 * 90 cm. Xiaobian rekommenderar att mäta storleken på kudden innan du köper örngottet. Kuddans standardstorlek är 45 * 75 cm. Enligt kuddehöjdens höjd är storleken på örngottet vanligtvis 10 cm i längd och bredd. Men detta är inte enhetligt, beroende på de specifika omständigheterna.


Kunskap om kudde köp:

En blick: Titta på ytan på kuddeöverdraget för färgskillnad, rynkor, om kuddskyddet på blomman är klar och färgen är enhetlig.

Andra beröring: När du har läst det kan du trycka på kuddskyddet för hand för att känna om strukturen är bra eller inte.

Tre dofter: Det här är mycket viktigt. Om kudden har en lukt är det troligt att de flyktiga ämnena som formaldehyd och vinylklorid är höga.

Fyra våtservetter: Du kan klippa en bit kuddeöverdrag och torka av locket med en fuktig trasa för att se om det finns någon missfärgning.

Valet av färg på örngott är också mycket speciellt. Den ljusa soffan ska använda eleganta blommiga tyger som ljusrosa och rosa grön. För mörktonade möbler är mörkgrönt och mörkblått de bästa valen.


Det finns ingen absolut sak. Storleken på örngottet beror på storleken på kudden och sängen du köper. Det ser bra ut och fungerar bäst. Det finns också många försiktighetsåtgärder vid köp. Du bör läsa mer och lära dig mer. Om du har rik erfarenhet kan du köpa äkta produkter.

Örngottet är en av de viktiga komponenterna i moderna kuddar. Den används för att skydda kudden kärnan från utsidan av kudden kärnan, för att hålla kudden kärna ren eller för att öka den estetiska nivån. Moderna örngott med örngott finns i tre grundläggande stilar: en vanlig väsk i en del, en Oxford (med platt) och en nederkant. Alla tre örngott har en innertätning som säkrar kudden så att det inte finns några förstärkningar på båda sidor. Materialen som används för att sy örngottet är huvudsakligen bomull, bomull och rayon. Det mest bekväma materialet är bomullstyg, som är andbart och hygroskopiskt och inte irriterar huden. Silkekuddkuddar, även känd som kuddkuddar av silke, har många rykter som fiberkungar och mjukt guld. Mer än 97% av dess vävnadsstruktur är animaliskt protein, rik på 18 slags aminosyror som är nödvändiga för människokroppen. Det sägs att rengöra och underhålla huden och öka vitaliteten i hudceller. Speciellt för känslig hud, känslig hud hos spädbarn och äldres hud. För att undvika den silkeslen slätheten och säkerställa kuddens elasticitet tillför den också molnensilke med hög elasticitet. Den har unika andningsbara, fuktgenomsläppliga, smidiga och tätt passande egenskaper, vilket ger dig en uppfriskande och smidig naturlig känsla och en långvarig elasticitet. Det finns också broderade nålar (siden, kashmir, tråd), i enlighet med mönstret, på tyget (siden, tyg) på nålen, broderimönstret för att bilda ett mönster eller text, gjord av en kudde, med en unik stil Konstuppskattning.

What Is The Size Of The Standard Pillow

De tre huvudelementen i en bra kudde.

1. Den grundläggande formen på stödhalsen: spårutformningen, mitten är lägre än omgivningen, förutom huvudets måttliga stöd kan den också försiktigt stödja nacken. Vänster och höger sida är tjockare och kan automatiskt anpassa sig till höjden på den mänskliga kroppens kropp när kroppen vänds under sömnen. Varje del av denna form garanterar din perfekta sovplats. Grundformen på de 5 typerna av lämpliga kuddar inkluderar 5 delar (fram, bak, vänster och höger sida och mittdel), måttligt stöd för nacken. Varje del garanterar din bästa hållning. Halsenhet: mild stödhals Mellandel: lägre än omgivningen för att stödja huvudet. Sidorna är relativt tjocka och sidan vänder sig under sömnen kan automatiskt anpassa sig till höjden på sidan av människokroppen.


2, rätt höjd: kuddehöjden är mer gynnsam för blodcirkulationen i halsen, vilket ger tillräckligt med syre till hjärnan, vaknar, hjärnan är mer vaken, andan är fullare. Tänk personligen att du kan välja mellan 5 grundhöjder och mer än tio kuddar. Mänsklig kroppssömn är faktiskt den mest bekväma när den är densamma som den stående hållningen, det vill säga den mänskliga kroppen behöver ungefär en 5 graders vinkel när man sover. Om du inte sover på kudden, stötta åtminstone inte huvudet! Gör din vertebrala kropp i halsen gradvis deformerad! Problemet med att inte sova på kudden eller kudden är för lågt. "Qingdao Pillow" sa också att kudden är hög, även om du sover och vilar länge, kan du inte vila bra! Detta kan vara ett viktigt skäl till att du sover länge men känner dig gammal och trött!


3, bra fyllmaterial: fyllningsmaterial bestämmer mjukheten och effektiviteten hos kudden. För närvarande är det mer populärt att välja naturliga material, såsom kapok, doftande sammet, bovete skrov, bomull, blommor, etc. Det är också möjligt att lägga till bra naturliga fysioterapimaterial för att öka effekten av kuddar, såsom silkeorm, kassia utsäde, kinesiska doftande, lavendel, huangjingzi, apocynum, svärson, ginkgo blad, etc. Du kan välja mer än 10 olika basfyllmedel och mer än 40 sorters kompositfyllmedel, så att kuddarna har olika elasticitet, mjukhet och naturliga effekter, så att kunderna kan välja rätt. Enligt olika fyllningsmaterial kan kudden delas in i tre kategorier: mjuk kudde, hård kudde och neutral kudde, vilket är bekvämt för kunder att välja. Dessutom är kuddarna mestadels mjuka och hårda dubbelsidiga.