Hem > Nyheter > Innehåll

Vad är varpstickat tyg

Aug 03, 2019

Stickade tyger av varp är ofta tillverkade av syntetiska filament som polyester, nylon och polypropen och är också vävda av bomull, ull, siden, hampa, kemisk fiber och blandat garn. Vanliga varp stickade tyger vävs ofta av flätad struktur, varpstickad struktur, satinstrukturerad eller lutad vävnad. Det finns många typer av snygga varpstickade tyger, såsom nätduk, frotté, veckat tyg, plysch, väftinsatt tyg och liknande. Det varpstickade tyget har fördelarna med god längdriktningsstabilitet, styvt tyg, låg spridbarhet, ingen krulning, god luftgenomtränglighet och liknande. Lateral förlängning, elasticitet och mjukhet är inte lika bra som inslagna stickade tyger.

1. Polyester varpstickat tyg: Polyester varpstickat tyg är vävt med lågelastiskt polyestergarn av samma denier eller sammanflätat med lågelastiskt garn av olika förnekare. Den vanligtvis använda vävnaden är en sammet vävnad i kombination med en plan vävnad och en sammetvävnad. Tyget färgas sedan till ett vanligt tyg. Färgerna är vanliga, dolda, vanliga, vanliga, ljusa, vanliga och ljusa. Tyget har en plan yta och en ljus färg och är tjock, medium tjock och tunn. Den tunna typen används främst som en skjorta- och kjoltyg; den medium tjocka och tjocka typen kan användas som ett tyg för herr- och damrockar, vindbrytare, toppar, kostymer, byxor och liknande.


2.Warp-stickade tyger: varpstickade tyger är ofta tillverkade av syntetfibrer som rutenium eller viskos, och de vävda tygerna är vävda med den varpstickade strukturen. Efter att tyget har bearbetats med borstprocessen ser utseendet ut som yllet tyg, mockan är full, tygkroppen är tät och tjock, handen känns mjuk och tygduken är bra, tyget är lätt att tvätta, snabb- torkning och varmfri, men vid användning av statisk elektricitet är det lätt att absorbera damm. Används främst som vinterrockar för män och kvinnor, vindbrytare, toppar, byxor och andra tyger.

3.Warp-stickad nätduk: varpstickad nätduk är tillverkad av syntetfiber, återvunnen fiber och naturfiber. Det vävs genom att ändra platt struktur osv. Genom att bilda kvadratisk, rund, diamant, hexagonal och kolumn på tygets yta. Korrugerade hål. Hålstorlek, distributionstäthet och fördelningstillstånd kan bestämmas vid behov. Tyget är blekt och färgat. Strukturen i nätduken är lätt, elastisk och andas, och handen känns smidig och smidig. Används främst för sommartid för herr- och damskjorta.