Hem > Nyheter > Innehåll

Vilken typ av haklappar är bättre och hur man väljer ett hak som är lämpligt för barn?

Jul 31, 2018

1. Material: Bib kommer att komma i kontakt med huden på barnets huvud och nacke och haka. Därför rekommenderas tygets tyg att vara främst mjukt och andningsbart tyg, såsom bomullsgasmaterial, den fina och bekväma vattenabsorptionen av tyget, som är tillverkat i gasväv, varm och andningsbar, fluffig, mjuk och ingen fluorescerande medel, för barnet ska vara bekvämt och lämpligt.


2. Storlek: Bibens nackstorlek är en viktig del av bib som mammor väljer. Nacken är för lös för att uppnå den smutsiga effekt som mammor behöver. Halsbandet är för hårt och barnet kan inte andas lätt.


3. färg: valet av bibens färg, försök att undvika att vara för ljus; Bibens ljusa färg behandlas vanligtvis genom kemisk färgning, och det är lätt att äta skadliga ämnen när barnet torkar i hörnet av munnen.


Välj ljusfärg: mörkare färg och ljusare barnkläder, under tryckning och färgning kommer flerfärgade färgämnen och hjälpmedel att användas, det kan orsaka hudallergi och obehag hos barnet och de mörka kläderna är lätta att blekna, barnet är väldigt mycket glad i att bita kläder, lätt att äta färgämne i magen, dålig för hälsan.