Hem > Nyheter > Innehåll

Vilket material är bra för bytplattan

Jan 11, 2021

1. Ren bomull


Många tyger på den nuvarande marknaden är gjorda för att ersätta detta material. Men det har också vissa brister, ibland är det lätt att krympa, och när det blir skrynkligt är det svårt att jämna ut det.


2. Bomullslinne


Funktionerna är inte lätta att krympa, storleken är fixerad, tjockleken är rak och inte lätt att skrynklas, lätt att rengöra och snabb torkningshastighet, kan bibehålla bättre elasticitet och slitstyrka under alla fuktförhållanden. Denna typ av tyg har naturlig konsistens och är mer miljövänlig, lämplig för sommaranvändning, men dess vattenabsorption är lite dålig.


3. Flanell


Dess råmaterial är kardat ulltyg, med ett lager av fin och tät fluff på ytan, inga vävlinjer kan ses och det känns mjukt och mjukt. Men dess antibakteriella egenskap är inte lika bra som bambufiber.


4. Bambufiber


Detta material är också en av de naturliga fibrerna. Det kännetecknas av andningsförmåga, slitstyrka, stark omedelbar absorption och god färg. Dessutom har den också speciella funktioner som andra material inte har, såsom eliminering, deodorisering, anti-ultraviolett, sterilisering och antibakteriell. Detta material används för att göra framsidan av urinbarriären, som har en stark känsla av komfort och god vattentålighet. Det har blivit det första valet för många produkter.