Hem > Nyheter > Innehåll

Vilket material är bra för bytesplattan

Mar 04, 2021

1. Ren bomull

Bomullsfibern är mjuk i konsistensen och har god fuktabsorption. Den varma bomullsfibern har större motståndskraft mot alkali och har ingen irritation på barnets hud. Det är nu förstahandsvalet för de flesta tyger, men denna typ av tyg är lätt att rynka, och det kommer att jämföras efter att det är skrynkligt. Svårt att läka. Det är lätt att krympa, (förutom speciell bearbetning eller tvättvattenbehandling), lätt att deformera, lätt att hålla sig till håret och svårt att helt ta bort.

2. Bomull och linne

Tyget har god elasticitet och nötningsbeständighet i både torra och våta förhållanden, stabila dimensioner, låg krympningshastighet, hög och rak, inte lätt att rynka, lätt att tvätta och snabbtorkande. Den är vävd med alla naturliga fibrer, koldioxidsnåla och miljövänliga. Särskilt lämplig för sommarbruk, men denna typ av tyg har dålig vattenabsorption jämfört med andra.

3. Flanell

Termen flanell är ett låneord, ett mjukt och mockaullstyg vävt med kardat ullgarn. Flanellytan är täckt med ett lager av fyllig och ren fluff, ingen konsistens, mjuk och slät vid beröring, och benen är något tunnare än Melton. Efter fräsning och höjning är handkänslan fyllig och mockan är bra. Men den antibakteriella egenskapen är svagare än bambufiber.

4. Bambufiber

Bambufiber är den femte största naturliga fibern efter bomull, hampa, ull och silke. Bambufiber har god luftpermeabilitet, omedelbar vattenabsorption, stark nötningsbeständighet och god färgbarhet, och den har också naturliga antibakteriella egenskaper. , Antibakteriella, antimider, anti-lukt och anti-ultravioletta funktioner. Denna typ av fiber används på framsidan av urinbarriären, som är mjuk och bekväm, och har stark vattenabsorption. Det är det första valet för de flesta av de främre materialen i urinbarriären nyligen.

5. TPU

Det omvända materialet i urinbarriären är mestadels TPU vattentätt och ventilerande membran. Detta material är resistent mot olja, vatten och mögel, har god återvinningsbarhet och god luftpermeabilitet, vilket kraftigt minskar tillväxten av bakterier. Membranet på baksidan ska inte vara vattentätt eller vattentätt. Andningsförmåga är också mycket viktigt, annars blir blöjan en bakteriekulturrätt!

Påminnelse: Ditt barns hud är mycket mjuk och ömtålig. Lägg inte dessa material direkt under barnets PP för att förhindra urin ~