Hem > Nyheter > Innehåll

Huruvida filmen på madrassen ska rivas

Oct 18, 2019

Många tror att den nyinköpta madrassen inte tar bort plastfilmen för att hålla madrassen densamma som den nya. Det är faktiskt mycket fel.


Det kommer inte bara att förkorta madrassens livslängd, det kommer att göra det mycket obehagligt, och det viktigaste är skadligt för människors hälsa!


Faktum är att filmen endast är en skyddande film för ytterförpackningen, rollen är att skydda den från att smutsas före eller under transport. Precis som när vi köper andra produkter eller mat, förnödenheter etc., hur kan vi använda det utan att packa upp?


Kostnaden för den här filmen är mycket låg, kom ihåg att riva den efter att du har köpt madrassen hem!


Först när filmen rivs av, kommer den att ventileras, och kroppen kommer att avge fukt, som sugs bort av madrassen. Det kan också släppas ut i luften när den inte används.


Om du inte riva av filmen kan du inte andas och ta upp fukt. Det kommer att ta lång tid att sova, och det kommer att bli en våt känsla i sängen. Eftersom madrassen i sig inte är andningsbar är den mer benäggen att mögla och bakterier och kvalster.


Långsiktig fukt kommer att göra att den inre strukturen i madrassen rostar, vänder och fryser, och plastlukten är inte bra för andningsorganen.

Whether The Film On The Mattress Should Be Torn Off

Uppgifterna visar att människokroppen ska släppa ut cirka en liter vatten genom svettkörtlarna osv. Om du sover på en madrass täckt med plastduk, kommer inte fukten att gå ner, men den kommer att hålla sig till skorpionerna och lakan, täcker Människokroppen. Människor är obekväma och antalet vändningar under sömn ökar sömnens kvalitet.


Om du tittar noga på fjädermadrasserna som för närvarande finns på marknaden kommer vi att upptäcka att många av mattorna har tre eller fyra hål på sidan, vilket är ventilationshålet. Varför innehåller tillverkarens design ett så litet hål? Utan tvekan ur människans sömnkvalitet, om konsumenten inte riva plastduken, är det förgäves.

The Mattress

Förslag till underhåll av madrassen


Vänd regelbundet


Under det första inköpsåret roteras den nya madrassen varannan till tredje månad, till exempel fram, bak, vänster och höger eller hörn, så att madrassfjädern blir jämnt stressad och sedan vippas en gång var sjätte månad .


2. Håll det rent


Det är nödvändigt att göra ett bra jobb med hygien och omsorg.


Om madrassen är färgad, använd ett toalettpapper eller trasa för att absorbera fukt. Tvätta inte med vatten eller tvättmedel.


Undvik att ligga på sängen efter bad eller svett, och använd inte elektriska apparater eller röka i sängen.


3. Sitt inte på sängkanten, sänghörn ofta


Eftersom de fyra hörnen på madrassen är de mest sårbara och sitter på sängkanten under lång tid, är det lätt att för tidigt skada kantfjädern.