Hem > Nyheter > Innehåll

Yikang isoleringsplatta

Apr 28, 2019

Yikangs naturliga organiska färgade bomullsisoleringsplatta, 100% naturfärgad bomull, ingen tryckning, ingen förorening, ingen fluorescens, super breathable, superabsorberande, utmärkt teknik, alla årstider, olika storlekar för att möta olika behov.

1. Barnens urinplatta

Den stora storleken på blöjan kan spridas över sängen. Oavsett om det är en barns spjälsäng eller en vuxens stora säng eller en soffa, kan det skapa ett större utrymme för barnet att leka, så att du inte behöver oroa dig för barnet. Smutsiga madrasser.

2. Dampedal

Lägg den på den stora sängen och använd den direkt på lakorna. Den "speciella perioden" för kvinnor, den förväntade mamman under graviditeten och modern efter förlossningen är alla tillämpliga, så att du kan tillbringa en speciell period av sinnesfrid!

3. Äldre vårdplatta

Det finns människor med rörelseproblem i familjen. Det är också mycket nödvändigt att förbereda en urinplatta. Det är rent och friskt, vilket sparar mycket ansträngning för familjen.

4. Husdjurmatta

För familjer vilkas husdjur ofta lägger sig och sover, förbereda en bit urinplatta som ska användas direkt på lakorna. Det är mycket lättare att rengöra husdjurets hår eller urin!