Sjukhus Grade Inkontinens Kuddar

Denna sort av Återanvändbara Underpads för inaktiverat med stor absorbering, och stark absorbering klassar kan användas på många förlägger. Den är också lämplig för många människor och ger bekvämlighet till olika människor.

Produktinformation

Denna typ av Hospital Grade Inkontinens Kuddar För Funktionshindrade med stor absorption och stark absorptionshastighet kan användas på många ställen. Den är också lämplig för många människor och ger bekvämlighet till olika människor.


Funktionen

1.Stor mängd absorption.

2.Many lämpliga platser.

3.Återanvändbara.

4. Återanvändbara underpadar för funktionshindrade är lätt att rengöra, maskintvättbar.

5.Tight sömmar, ingen penetration.


Användning:

kan användas för inkontinenspatienter, spädbarn.


Förslag på absorbensnivå:


Mild inkontinens: 6 ounce eller mindre blötläggare


Måttlig inkontinens: 8 ounce eller 10 ounce soaker


Tung inkontinens: 12 ounce eller mer blötläggare


Om våra produkter är inte de stilar du vill, vänligen vänligen råda dina stilar, specifikationer och krav,vi kan skräddarsydda stilar av underpads enligt din begäran.


reusable  for disabled

Vår service

1.Provide OEM-tjänst, välkommen till egen design.

2.Det finns många material och färger att välja om återanvändbara underpadar för funktionshindrade.

3. Vi kan ge dig med hög kvalitet, konkurrenskraftiga, fördelaktigt pris, snabb leverans och minsta beställning.

4.Vi kan producera alla typer av återanvändbara underpadar för funktionshindrade enligt din design och prover. Vi svarar mycket gärna på även de minsta frågorna för dig, och vi är också glada att bjuda på alla projekt du är intresserad av.

5. Vi kan acceptera din provbeställning, och sedan kan du passa på att kontrollera kvaliteten på våra produkter och tjänster.


Välkommen att köpa bulk sjukhus grad inkontinens kuddar med lågt pris från oss. Som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna i Kina erbjuder vi även gratisprovet och den anpassade tjänsten. Kolla nu offerten med oss.
Hot Tags: sjukhus grade inkontinens kuddar, tillverkare, leverantörer, offert, kundanpassade, lågt pris, bulk, gratis prov
Förfrågning

You Might Also Like