Viktig medicinsk återanvändbar underpad

Tyg underpads för inkontinens är inte en blöja. Det är en sanitetsprodukt tillverkad av non-woven tyg, TPU vattentätningsmembran, polyestertyg, etc.

Produktinformation
ProduktnamnViktig medicinsk återanvändbar underpadFärgGrön/blå
Material1Non Woven TygFunktionenVattenabsorption
Material2100% PolyesterÅldersgruppVuxna
Lager1Quiltad mjuk polyesterBlöjtypPenselduk
Lager2Blötläggning PolyesterCertifikatOeko-Tex, CE, ISO9001, SA8000, FDA
Lager3TPU VattentätStorlek70* 90cm, 80 * 90cm, 85 * 90cm, 90 * 120cm eller som begärt
Lager4Mjukt polyestertygUrsprungsortZhejiang, Kina(Fastlandet)


Vuxenvårdskuddar är lämpliga för personer efter sjukhusoperationer, förlamade patienter och människor som inte kan ta hand om sig själva. Med den accelererande takten i livet fortsätter efterfrågan på vuxenvårdskuddar att öka. Sängvila kvinnor, äldre, kvinnor under menstruation och till och med långdistansresenärer behöver alla använda vuxna sjuksköterskekuddar.


DenViktig medicinsk återanvändbar underpad är ingen blöja. Det är en sanitetsprodukt tillverkad av non-woven tyg, TPU vattentätningsmembran, polyestertyg, etc.

The Underpadsanvänds främst för sjukhuskirurgi, gynekologisk undersökning, mödravård, barnomsorg, förlamad inkontinens, kvinnor. Används under menstruation.Size of Washable Incontinence Pads

Washable Incontinence Pads

Incontinence pads

packing-&-payment


Välkommen att köpa den viktiga medicinska återanvändbara underplattan med lågt pris från oss. Som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna i Kina erbjuder vi också gratis prov och den anpassade tjänsten. Kolla offerten med oss.
Hot Tags: viktig medicinsk återanvändbar underpad, tillverkare, leverantörer, offert, anpassad, lågt pris, bulk, gratis prov
Förfrågning

Du kanske också gillar