Amningskuddar

Fördel
1) Våra extra stora tvättbara underplattor kan täcka botten av sängen för att förhindra att madrasser och lakan blir våta och färgade.
2) Absorberar snabbt och låser in fukt för det bästa inom hudvård.
3) Perfekt för att skydda sängar, stolar, soffor och mer från inkontinens, spill eller husdjur.

Produktinformation
ProduktnamnAmningskuddarFunktionenVattenabsorption, vattentät, tvättbar
Lager 1100% polyesterFärgVit/Blå
Lager 25-13oz Blötläggning Poly/RayonProvGratis prov avaliable
Lager 3TPU VattentätÅldersgruppVuxna
Lager 4100%PolyesterMoq3000st
Storlek30x36" 34x36" 34x52" eller som begärtsFörpackningBulk eller individuell förpackning
BetalningT/T eller L/CLeveranstid35-45 dagar på grund av din beställningskvantitet
UrsprungsortZhejiang, Kina(Fastlandet)CertifikatOeko-Tex, CE, ISO9001, SA8000, FDA


Produktbeskrivning

Våra omvårdnadskuddar är utformade med 4 absorberande och skyddande lager för att hålla dina lakan och säng torra och skyddade hela natten samtidigt som de är bekväma och diskreta. Absorbera snabbt: Förseglad på alla fyra sidor för att förhindra läckage. Håller huden säker och skyddad. Bekväm mjuk quiltad bomull / polyester toppyta, mjuk polyester fiberfill lager, super absorberande hög densitet inre lager och tyst vinyl vattentät halkfri barriär, Var fri från bly, kadmium, kvicksilver och alla ftalater. FLERA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN: Detta är inte bara en sängplatta för patienter utan också en produkt som är perfekt att använda för att byta blöjor, hålla golvet och möblerna rena från utsläpp från husdjur och skydda antikviteter.


Funktioner i omvårdnadskuddar

1) Vår högabsorberande vuxen underpad antar Mycket stor design, kan uppfylla kraven för användning i stora områden, kan också vikas för småbruk.

2) Stöder handtvätt, maskintvätt och andra tvättmetoder, lätt att torka.

3) De extra stora tvättbara underpadsna är gjorda av högkvalitativa råvaror, mjuka och bekväma, inte skadliga för huden och mycket miljövänliga.
Främre

1


Quiltmönster


back of absorbent underpads


Sydetaljer


Sewing details

Sewing


Hur man använder vuxna omvårdnadskuddar

Vuxna omvårdnadskuddar används ofta sanitetsprodukter för inkontinensvård. Metoderna för att använda omvårdnadskuddar är:

1. Låt patienten ligga på sin sida, veckla ut vårddynan och vik den inåt med ca 1/3 och placera den på patientens midja.

2. Låt patienten vända sig om och ligga på sin sida och platta till den vikta sidan.

3. Efter att ha lagt sig platt, låt patienten ligga ner och bekräfta vårddynans position, vilket inte bara gör det möjligt för patienten att vila i sängen tillfredsställande, men gör det också möjligt för patienten att vända sig om och ändra sin sovposition efter besöndring utan att oroa sig för sidoläckage.


Välkommen att köpa bulk amningskuddar med lågt pris från oss. Som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna i Kina erbjuder vi också gratis prov och den anpassade tjänsten. Kolla offerten med oss.
Hot Tags: ammande kuddar, tillverkare, leverantörer, offert, anpassad, lågt pris, bulk, gratis prov
Förfrågning

Du kanske också gillar