Tvättbara underkuddar för inkontinens

De tvättbara underkuddarna för inkontinens är inte en blöja. Det är en sanitetsprodukt gjord av ovävt material, TPU vattentätningsmembran, polyesterväv etc.

Produktinformation
produktnamn Tvättbara underkuddar för inkontinens Färg Grön blå
material1 Ovävt tyg Funktion Vatten absorption
Material2 100% Polyester Åldersgrupp vuxna
layer1 Quiltad mjuk polyester Blöja typ Borstduk
layer2 Soaker Polyester Certifikat Oeko-Tex, CE, ISO9001, SA8000, FDA
Layer3 TPU Vattentät Storlek 70 * 90cm, 80 * 90cm, 85 * 90cm, 90 * 120cm eller efterfrågad
Layer4 Mjuk polyestertyg Ursprungsort Zhejiang, Kina (fastlandet)


Prov: Provet är gratis, du behöver bara välja den produkt du är intresserad av, kontakta oss då.


De tvättbara underkuddarna för inkontinens är inte en blöja. Det är en sanitetsprodukt gjord av ovävt material, TPU vattentätningsmembran, polyesterväv etc.

De tvättbara underlag för inkontinens används huvudsakligen för sjukhuskirurgi, gynekologisk undersökning, mammasjukvård, barnomsorg, förlamad inkontinens, kvinnor. Används under menstruation.


Yikangs tvättbara underkuddar för inkontinens har testats professionellt, giftfritt och harmlöst, och tyget är hudvänligt och mjukt vid beröring. Den är mycket lämplig för alla typer av människor.


Storlek på tvättbara inkontinensdynor

Tvättade inkontinensdynor

Inkontinenspads

packning - & - betalningVälkommen att köpa de stora tvättbara underkuddarna för inkontinens med lågt pris från oss. Som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna i Kina erbjuder vi också det fria provet och den anpassade servicen. Kontrollera nu citatet med oss.
Hot Tags: tvättbara underkuddar för inkontinens, tillverkare, leverantörer, offert, anpassat, lågt pris, bulk, gratis prov
Förfrågning

Du kanske också gillar