Sjukhus Grade Tvättbara Stol Pads

Den mjuka blöjdynan är lämplig för spädbarn eller äldre personer. Botten av sladd bevis kan se till att mattorna inte kommer att glida eller flytta. Den vattentäta funktionen är stark nog att hålla dina sängkläder torra.

Produktinformation

Specifikation

ProduktnamnSjukhus Grade Tvättbara Stol PadsFunktionenVatten absorptionen、Vattentät
Material120%polyester/80%bomull Tryckt IBEXFärg2-4 sorters färger tryckta
Material2Non Woven TygÅldersgruppBarn/Vuxna
Material3PvcBlöja TypT/C Duk
CertifikatCE, ISO9001, SA8000, FDAUrsprungsortZhejiang, Kina(Fastlandet)


Den mjuka Hospital Grade Tvättbar Stol Pads är lämplig för spädbarn eller äldre personer. Botten av sladd bevis kan se till att mattorna inte kommer att glida eller flytta. Den vattentäta funktionen av blöjdyna är stark nog att hålla dina sängkläder torra.


Funktioner

1. Mjuk och frisk non-woven lakan: god luft permeabilitet, förhindra flödar tillbaka, hålla torr och bekväm.

2. Superabsorberande kärna: den superabsorberande polymeren blandas med massan för att förstärka vattenabsorptionen och förhindra sidoläckage.


Hur man använder Blöjan Pad

Blöja pad är en professionell vård produkt som syftar till att undvika sängvätning av speciella människor. Eftersom det har stark vattenabsorption och god andningsförmåga, kan det säkerställa att speciella människor kan sova på sängen utan att bli våt, och det är lätt att rengöra. Upprepad användning. Därför kommer fler och fler människor att köpa en urin pad för barnet eller äldre.

Pad

Pads
Om oss:

YiKang import och Export Co, Ltd är främst bedriver masker och dagliga nödvändigheter. Vårt företag har speciella produktionsmaskiner och strikt hantering av verkstadssystemet, strikt kvalitetskontroll.

Under årens lopp förlitar sig företaget på den fasta övertygelsen hos varje anställd att starta ett företag och stärka företaget. Företaget utvecklas och växer, och dess intressen växer år efter år, och har gjort lysande prestationer.

Kundnöjdhet och framgång är den viktigaste måttstocken för att mäta vår prestation. Utvecklingen av marknaden har finslipat och vuxit vår extraordinära uthållighet. Förvaltning av all verksamhet i tid och politik är: folk-orienterad, denna solida verksamhet!


Välkommen att köpa bulk sjukhuset grade tvättbara stol kuddar med lågt pris från oss. Som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna i Kina erbjuder vi även gratisprovet och den anpassade tjänsten. Kolla nu offerten med oss.
Hot Tags: sjukhus grade tvättbara stol kuddar, tillverkare, leverantörer, offert, kundanpassade, lågt pris, bulk, gratis prov
Förfrågning

You Might Also Like