Köksstolskuddar

Lägg dessa kökstolskuddar på matbordet och stolen, vilket kan minska obehaget kraftigt. Det är inte hal. Det finns olika färger att välja mellan, så att du kan njuta av den läckra maten mer.

Produktinformation

Specifikation

produktnamnKöksstolskuddarFunktionVattenabsorption 、 Vattentät
material120% polyester / 80% bomull Tryckt IBEXFärg2-4 typer av färger tryckta
Material2Ovävt tygÅldersgruppBarn / vuxna
Material3PVCBlöja TypT / C-duk
CertifikatCE, ISO9001, SA8000, FDAUrsprungsortZhejiang, Kina (fastlandet)

Det är obekvämt att sitta i en hård trä- eller metallstol. Du behöver inte' t måste tåla känslan av att äta hela tiden.

Lägg dessa kökstolskuddar på matbordet och stolen, vilket kan minska obehaget kraftigt. Det' är inte hal. Det finns olika färger att välja mellan, så att du kan njuta av den läckra maten mer.


Funktioner

Multifunktionell design- täckorna på dessa kökstolskuddar är designade med en bikakedesign som är perfekt för alla dekorationer. Mönstret är ett trendigt och unikt mönster som ser vackert ut på vilken stol som helst. En mängd olika färger, valfritt val. Köpare kan välja efter önskemål, överkomliga priser, desto mer grossist mer kostnadseffektivt. Köksstolskuddar kommer säkert att bli en het produkt på din marknad!

Hållbar och lätt att ta hand om- varje söm är viktig för oss. Vi vill att du ska sitta i det söta hemmet och samla skumstolkudde och knyta stol och stol! Styrka och hållbarhet i varje tum av huden. Det viktigaste är att dessa kuddar är tvättbara i maskin! Maskintvätt i kallt vatten, ingen blekmedel, ingen strykning, bara torr, ingen värme, flera rengöringar kan vara precis som nya.


Pad

Pads


varför välja oss

Vårt företag har mer än 300 anställda; genom ansträngningen från hela vår personal har vi blivit en underpads-tillverkare. Yikang-människor har kontinuerligt försökt förbättra produktkvaliteten genom att införa avancerad teknongy.

För närvarande har vårt företag redan importerats till Amerika, Frankrike, Australien, Italien och 20 andra länder och regioner. Vårt företag har alltid fokuserat på forskning, utveckling och innovation och har nyligen utvecklat nya produkter. Wehave har godkänt ISO9001: certifiering av kvalitetsstyrningssystem 2015, SA8000: 2014 certifiering av socialt ansvarstagande. Produkter registrerade i USA: s FDA samt godkänt Oeko-Tex® Standard 100-certifiering och CE-certifiering.

Vårt företag' s ledningspolitik för socialt ansvar: övervakning av disciplin, folkorienterad; säkerhet och hälsa, ständig förbättring.


Välkommen att köpa bulkköksstolskuddar till lågt pris från oss. Som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna i Kina erbjuder vi också det gratis provet och den anpassade tjänsten. Kontrollera nu offerten hos oss.
Hot Tags: köksstolskuddar, tillverkare, leverantörer, offert, anpassade, lågt pris, bulk, gratis prov
Förfrågning

You Might Also Like