Kontorsstol Kudde

Kontorsstol kudde används ofta för kontorsmattor, köksmattor, utomhus kudde. Materialet är mjukt och definitivt vänligt för din röv. Köparna kan välja den här för din marknad, och det stora beloppet grossist måste ha ett bra pris.

Produktinformation

Specifikation

ProduktnamnKontorsstol KuddeFunktionenVatten absorption、 Vattentät
Material120% polyester/80%bomull Tryckt IBEXFärg2-4 typer av färger utskrivna
Material2Non Woven TygÅldersgruppBarn/vuxna
Material3PvcBlöja TypT/C Tyg
CertifikatCE, ISO9001, SA8000, FDAUrsprungsortZhejiang, Kina (Fastlandet)

Kontorsstol kudde används ofta för kontorsmattor, köksmattor, utomhus kudde. Materialet är mjukt och definitivt vänligt för din röv. Köparna kan välja den här för din marknad, och det stora beloppet grossist måste ha ett bra pris.


Funktioner

Microfiber polyesterlock / skum polyuretan fyllning

Älska dig själv- minne skum är den viktigaste fyllning typ av alla bekväma kontorsstol kudde. Oavsett om det är en kudde, madrass, madrass eller kudde, vet vi alla att minne skum är ledande inom komfort material. Under årens lopp har vi provat olika strukturer och lyssnat på din feedback för att skapa en sådan mjuk och bekväm kudde; Det är viktigt för alla dina stolar.

Slips med slip back- vi förstår frustrationen hos en stol med en lös kudde. En av de viktigaste egenskaperna hos en kontorsstol kudde är dess förmåga att stanna på plats under frekvent användning. Slipsar har använts i kuddar i årtionden. De är ett enkelt och grundligt sätt att sätta din kudde på stolen. Genom forskning och utveckling har vi utformat det bästa sättet att få våra kontorsstolskuddar att fastna i stolen som lim (utan lim) - där de ska vara. Köp en 2-pack, 4-pack, 6-pack eller 12-pack stol idag för att ge alla dina stolar en bekväm kudde.


Hur man använder blöja Pad

Blöjan pad är en professionell vård produkt för att undvika sängvätning av speciella människor. Eftersom den har stark vattenabsorption och god andningsförmåga kan den se till att speciella människor kan sova på sängen utan att bli våta, och det är lätt att rengöra. Upprepad användning. Därför kommer fler och fler människor att köpa en urin pad för barnet eller äldre.

Pad

Pads


Faq

Q1. Var är din fabrik? Får jag komma på besök?

A1. Vår fabrik ligger i Zhejiang, Kina. Vi välkomnar dig varmt om ursäkt när som helst.

Q2. Kan du göra vårt eget varumärke eller vår förpackningsdesign på den.

A2. Ja, vi kan göra det på provisionsbasis.

Q3. Kan du acceptera en liten provorder?

A3. Om vi kan ha ett långsiktigt samarbete kan vi ta emot små beställningar.

Q4. Hur säkerställer man produktkvaliteten?

A4. Vi har strikt kvalitetskontrollsystem, avancerad utrustning och högteknologiska talanger, och vi kommer att strikt kontrollera varje produktionsprocess.

Välkommen att köpa bulk kontorsstol kudde med lågt pris från oss. Som en av de professionella tillverkare och leverantörer i Kina, erbjuder vi också gratis prov och anpassad service. Kolla citatet med oss.
Hot Tags: kontorsstol kudde, tillverkare, leverantörer, offert, anpassad, lågt pris, bulk, gratis prov
Förfrågning

Du kanske också gillar