Hudvänliga dynor för stolar

Lägg dessa hudvänliga dynor för stolar på matbordet och stolen, vilket kraftigt kan minska ditt obehag. Det är inte hal. Det finns en mängd olika färger att välja mellan, så att du kan njuta av utsökt mat mer.

Produktinformation

Specifikation

produktnamnHudvänliga dynor för stolarFunktionVattenabsorption 、 Vattentät
Material120% polyester / 80% bomull Tryckt IBEXFärg2-4 Typer av färger tryckta
Material2Ovävt tygÅldersgruppBarn / vuxna
Material3PVCBlöjtypT / C tyg
CertifikatCE, ISO9001, SA8000, FDAHärstamningZhejiang, Kina (fastlandet)

Det är obehagligt att sitta i en hård trä- eller metallstol. Du behöver inte' tåla att känna dig trött på att äta hela tiden.

Lägg dessa köksstolskuddar på matbordet och stolen, vilket kraftigt kan minska ditt obehag. Det' s inte hal. Det finns en mängd olika färger att välja mellan, så att du kan njuta av utsökt mat mer.Funktioner

Multifunktionell design- kåporna på dessa köksstolskuddar är designade med en bikakedesign, vilket är perfekt för alla dekorationer. Mönstret är ett modernt och unikt mönster som ser vackert ut på vilken stol som helst. En mängd olika färger, valfritt. Köpare kan välja efter behag, överkomliga priser, desto mer grossist mer kostnadseffektivt. Köksstolskuddar kommer säkert att bli en het produkt på din marknad!

Hållbar och lätt att sköta- varje söm är viktig för oss. Vi vill att du ska sitta i det söta hemmet och samla skumstolskudde och binda stol och stol! Styrka och hållbarhet i varje tum av huden. Viktigast är att dessa kuddar kan tvättas i maskin! Maskintvätt i kallt vatten, ingen blekmedel, ingen strykning, bara torr, ingen värme, flera rengöringar kan vara precis som nya.


Pad

PadsFördelar

1. OEM / ODM-tjänster är tillgängliga

2. Gratis provutveckling

3. Marknadsföring artiklar utveckling

4. Effektiv kommunikation inom 24 timmar

5. Delta i Canton Fair för att möta kunden ansikte mot ansikte

6. Ordna designen enligt ditt speciella krav


Välkommen att köpa bulk hudvänliga dynor för stolar till lågt pris från oss. Som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna i Kina erbjuder vi också gratisprovet och den anpassade tjänsten. Kontrollera nu offerten med oss.
Hot Tags: hudvänliga dynor för stolar, tillverkare, leverantörer, offert, skräddarsydda, lågt pris, bulk, gratis prov
Förfrågning

You Might Also Like