Mjuka antistatiska underkuddar

De mjuka antistatiska underkuddarna kommer också att vara pinsamma i sängen, så det finns en relativt stor och stark absorption av urinplattan är mer lämplig för äldre. Våra underkuddar för äldre är väldigt absorberande och ytan är mönstrad, så den känns inte generad när den läggs på sängen.

Produktinformation
produktnamn

Underkuddar för äldre

TypBlöjor / blöjor
Material150% polyester / 50% bomullstryckt tygBlöjtyp:Tvättbar GG-förstärkare; Återanvändbar
Material2Ovävt tyg

Absorption

Mjukt andas
Material3PVC

Funktion:

Vanligt vävt
Färg2-4 typer av färger trycktaÅldersgruppBarn / vuxna
Storlek34" x52"CertifikatCE, ISO9001, SA8000, FDA

De äldre kommer också att ha förlägenhet i sängen, så det finns en relativt stor och stark absorption av urinplattan är mer lämplig för äldre. Våra underkuddar för äldre är väldigt absorberande och ytan är mönstrad, så det blir inte' känner sig generad när den läggs på sängen.


Fördelar

Upp till 8 koppar skydd säkerställer att din säng förblir helt torr när olyckor inträffar. Fukt är
absorberas snabbt i dynan och sprids för att skydda ditt lakan och madrassen från vätska eller kroppsvätska och undvik att ta bort mitten av nattbädden. Upp till 8 koppar skydd säkerställer att din säng förblir helt torr när olyckor inträffar. Fukt absorberas snabbt i dynan och sprids för att skydda ditt lakan och madrassen från vätska eller kroppsvätska och undvika strippning mitt i nattbädden.
underpadAndra mönster


elderly

Varför välja oss

Yrke: Vi har specialiserat oss på denna linje i årtionden och har ett gott rykte bland våra tullar över hela världen.

Utmärkt kvalitet och rimligt pris: Vi har internationell standard för att kontrollera vår kvalitet, såsom ISO-leveransprodukter från vår egen fabrik, så konkurrenskraftigt pris, ljudkvalitet gör att våra Underpads For Elder säljer bra i Kina och exporteras till Europa, Amerika, Mellanöstern och Sydöstra Asien.Välkommen att köpa mjuka antistatiska underkuddar till lågt pris från oss. Som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna i Kina erbjuder vi också gratisprovet och den anpassade tjänsten. Kontrollera nu offerten med oss.
Hot Tags: mjuka antistatiska underkuddar, tillverkare, leverantörer, offert, anpassade, lågt pris, bulk, gratisprov
Förfrågning

You Might Also Like